Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon sretna

Borila se s bulimijom, zbog droge završila u komi, a sada se zaručila nakon četiri mjeseca veze

Foto: Profimedia
1/7
26.07.2020.
u 19:30

Pjevačica i dvije godine stariji glumac u vezi su od ožujka, no izvori bliski paru tvrde da su već spremni na taj veliki korak.

Pjevačica Demi Lovato se nakon četiri mjeseca veze zaručila za svog dečka Maxa Ericha. Pjevačica i dvije godine stariji glumac u vezi su od ožujka, no izvori bliski paru tvrde da su već spremni na taj veliki korak. 

- Teško je to opisati ljudima koji to nisu osjetili, no srećom, mi jesmo. Nikad se nisam osjećala tako bezuvjetno voljeno, bez obzira na sve mane. Nikad nisi vršio pritisak na mene da budem bilo što drugo nego ono što već jesam. Zbog tebe želim biti najbolja verzija sebe. Volim te više nego što riječi mogu opisati i uzbuđena sam što ću započeti obitelj i život s tobom. Volim te - Poručila je Demi Maxu na Instagramu. 

Demi je kao tinejdžerica glumila u filmu “Camp Rock” na Disney Channelu što ju je vinulo u zvijezde. Na turneji s grupom Jonas Brothers 2010. godine udarila je plesačicu i nakon toga završila na rehabilitaciji gdje je otkriveno da ima bipolarni poremećaj.
Borila se i s bulimijom i ovisnošću, a izjavila je da u to vrijeme nije mogla izdržati ni pola sata bez kokaina. Nakon dugo vremena trezvenosti, prošle godine se predozirala i završila u komi iz koje se, nasreću, izvukla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” - something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich - I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! 😩😭❤️🥰😍 Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije