Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trilj Eko Festival

Grše i Vojko V oduševili nastupom u Trilju pred četiri tisuće ljudi

Foto: Promo
1/6
15.07.2023.
u 14:25

Više od 4 tisuće posjetitelja prisustvovalo je jučer Gršinom prvom koncertu kod kuće - u Trilju! Moćna energija međugeneracijske publike ispunila je triljski Gradski park, a povod nastupa bilo je otvorenje prvog izdanja Trilj Eko Festivala. Istu večer nastupio je i Vojko V

Više od 4 tisuće posjetitelja prisustvovalo je jučer Gršinom prvom koncertu kod kuće - u Trilju! Moćna energija međugeneracijske publike ispunila je triljski Gradski park i gromoglasno pjevala stihove svog glazbenog heroja.“Hvala vam od srca za ovu emotivnu večer, prvi put u svom gradu i svom mistu. Dugo se neće slegnuti emocije i utisci. Hvala Vam na svoj podršci i ljubavi. Volim Vas puno” napisao je Grše nakon nastupa na svom Instagram storiju, gdje je podijelio i nekoliko objava uzavrele atmosfere,
koja je eruptirala na izvedbi pjesme “Mamma Mia”.

Foto: instagram

Povod nastupa bio je trodnevni Trilj Eko Festival, a istu večer na pozornici je nastupio i Vojko V. Uz dnevni program posvećen ekologiji i održivom načinu življenja, prvo izdanje festivala donosi i koncertni program u večernjim satima - večeras slijede nastupi bendova Silente i BluVinil, a u nedjelju će festival privesti kraju Daleka Obala.Prvo izdanje Trilj Eko Festivala održava se ovog vikenda, od 14. do 16. srpnja u Trilju, zelenoj oazi Dalmatinske zagore, nadomak Splita. Festival donosi spoj ekologije, održivosti i glazbe, a posjetiteljima nudi široku lepezu proizvoda, usluga i edukativnih radionica vezanih za ekologiju i eko način življenja - obnovljivi izvori energije, korištenje alternativnog prijevoza, održivi razvoj, prihvaćanje eko normi i edukacija o njihovoj važnosti…samo su dio tema i kategorija koje će ovaj festival obuhvatiti.

VEZANI ČLANCI: 

Način stvaranja pozitivne društvene promjene u okolišu koristeći različite eko proizvode i usluge glavni je cilj Trilj Eko Festivala, što će biti prikazano i na prvom izdanju ovog jedinstvenog događanja koji će bajkoviti dalmatinski gradić pretvoriti u središte eko načina življenja, uz dodatak izvrsnog koncertnog programa. Organizator festivala je Grad Trilj, u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Trilja.

Foto: Promo

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije