Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA

Grdović zgrozio mnoge! Pred kamerama davao "savjete" o koronavirusu.

Mladen Grdović
Foto: Screenshot
1/5
16.03.2020.
u 09:47

– Brate mili, ja sam popija zbog kokorone jedno litru i pol vina. Fala i pijte i dalje vino, voli vas i dalje Mladen Grdović Bevanda – pričao je Mladen dok mu se jezik ispreplitao, a onda je govorio i o svom psu koji je umro nakon 12 godina ljubavi.

Mladen Grdović gostovao je u novom RTL Ekskluzivu, no čini se kako je ponovno bio alkoholiziran. Mladen je i sam priznao da je popio vina, a onda je krenuo sa "savjetima" o koroni:

– Ujutro pojedite kapule, luka, pojedite malo slanine, rukujte se sa svakim normalno, seksajte se što više jer seks... Daje imunitet. Iako ste došli malo rano, a ja sam zaglibija sinoć... Brate mili, ja sam popija zbog ko-korone jedno litru i pol vina... Fala i pijte i dalje vino, voli vas i dalje Mladen Grdović Bevanda – govorio je Mladen dok mu se jezik ispreplitao, a onda je govorio i o svom psu koji je umro nakon 12 godina ljubavi.

– Umrla je na mojim rukama, ja sam samo reka: "Tu ti je tvoj tata. Tu tvoj tata." Ja sam doša, ja sam je drža, odjedanput ona se bacila – kazao je Mladen i zaplakao. 

Mladen Grdović
1/7

Zatim je i progovorio o supruzi Brankici, kazavši kako joj nije lako.

– Brankici je vrlo teško sa mnom. Ona zna da sam vragolast... Dobro moja Branka sve to trpi.

Novinarku je tada zanimalo i s koliko je žena spavao. 

– Kad bi reka sve s kojima sam spavao, trebao bi brojati od danas do sutra. Bilo je broj – bezbroj! Dok mogu, mogu – rekao je Mladen i ponovno spomenuo Brankicu.

– Ona nije vidila, vi niste vidili i što koga briga.

Pjevač je na kraju ustvrdio i kako su mediji od njega napravili medvjeda.

– Ja sam jedno dite koje voli sve, jedan tipičan Dalmatinac, pijančina.

Ključne riječi

Komentara 6

RO
romobil
10:12 16.03.2020.

Što ljudi vide u tom seksu pojma nemam...

TM
trade_mark
10:12 16.03.2020.

ovaj gospodin ima toliko maligana u sebi da mu nikakav virus ni bakterija ni gljivica ne mogu naštetiti.

Avatar krcedolac
krcedolac
10:08 16.03.2020.

Za seks čovjek treba živce Grdoviću....a gdje da ih nađem pored korone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije