Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovornost je sve

Naša pjevačica upozorila pratitelje. 'Ovo se ne događa samo drugima'

Severina
Foto: Instagram
1/4
15.03.2020.
u 21:00

Mnoge poznate osobe iz hrvatske javnosti nižu objave na društvenim mrežama vezano uz aktualnu situaciju s koronavirusom.

Splitska pjevačica Severina Kojić jedna je od mnogih koja prati razvoj situacije oko koronavirusa u Hrvatskoj, a da bi dodatno upozorila svoje fanove, kako starije, tako i mlađe objavila je pomalo smiješnu fotografiju iz frizerskog salona.

Naime, na slici joj je lice potpuno prekriveno kosom, a na sebi ima medicinsku masku i dioptrijske naočale. Baš kao i njezin frizer Martin Posavec.

Severina
1/11

- Čuvajte djecu i starije osobe. Djeca mogu zaraziti starije osobe. Ovo se ne događa samo drugima - napisala je kratko upozorenje Severina ispod fotografije koju je za manje od sat vremena lajkalo više od deset tisuća ljudi.

Podsjetimo, nakon što je u medijima objavljena informacija da je protiv Severine Kojić podignuta tužba od splitske sutkinje zbog povrede prava osobnosti, kontaktirali smo i njezinu odvjetnicu Jasminku Biloš. Tužbu protiv pjevačice navodno je podigla sutkinja Županijskog suda u Splitu Lucija Lasić na Općinskom sudu u Zagrebu, no odvjetnica Biloš tvrdi kako nikakvu tužbu još nije zaprimila.

Damir Kedžo nam je otkrio kako su izgledali trenuci nakon trijumfa na Dori.

– Ne znamo i nismo primili nikakvu tužbu, stoga ne znamo ni razloge. Ako su medijske informacije o podnesenoj tužbi točne, sutkinja je o sukobu interesa morala izvijestiti predsjednika suda odmah kada je predmet dobila u rad, u siječnju 2020. godine, i tražiti svoje izuzeće, a ne nakon dva mjeseca  kada se vijeće kojem je predsjedala upustilo u razmatranje žalbi i odlučivanje po žalbi. Ako se sutkinja našla povrijeđena medijskim istupima Severine koji datiraju iz prošle godine, svakako je u sukobu interesa – kazala je ekskluzivno za Večernji list Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvezdomor
12:16 16.03.2020.

za nju frke nema..brani se od virusa šumadinskim spermadozoidima

RO
RogaBabaroga
07:57 16.03.2020.

pametna sevka, sad ide po frizeraju!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije