Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Dvostruka transformacija Lani Klingor donijela pobjedu!

Foto: Nova TV
1/10
15.03.2020.
u 22:53

Druga epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' fanovima je ponovno donijela pregršt smijeha i zabave, a gledatelji su uživali u nevjerojatnim transformacijama naših zvijezda.

U drugoj prezabavnoj emisji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnjela Lna Klingor Mihić.

Prva zvijezda na pozornici showa bila je mladi glumac Marko Braić koji je uz članicu žirija Nives Celzijus otpjevao hit Señorita. Marko je postao u Camila Cabello, a Nives se prisjetila kako je to proći proces transformacije te postala Shawn Mendes. 

Foto: Nova TV

⁃ Bili ste divni, divno ste otvorili show - rekla je Indira te dodala da Marko ima najbolje noge u showu. Mešin je rekao kako Nives ima nešto muško u sebi, te da su bili super. Navojec kazao kako su super zvučali

Sljedeća se na pozornicu popela Marina Orsag koja je utjelovila pop ikonu Cher.

Foto: Nova TV

- Meni je to bilo fantastično - rekla je Nives i naglasila da joj je Marina otkriće sezone.

⁃ Imali smo Cher, ja ti na tome čestitam - rekao je Goran. -Ja sam na momente zažmirila i čula sam Cher - rekla je Indira. Nakon nje gledatelje je ponovno pokušao oduševiti pobjednik prve emisije Fabijan Pavao Medvešek, koji se transformirao u Beyonce.Otpjevao je ‘One Night Only’.

Foto: Nova TV

⁃ Bilo je vokalno razbijačina - kazao je Navojec. Indira je kazala kako je Fabijan savršenstvo, a Nives je dodala da je glumac savršen muškarac. Sljedeći je nastupio Mario Valentić koji se transformirao u Doris Dragović, otpjevao je čak dvije pjesme, te se dvaput presvlačio.

Foto: Nova TV

Morao si pokazati dvije Doris, a to si u sebi imao - rekao je Mešin. - Malo si zaboravio tekst, čini mi se - rekla je Nives, a Indira je kazala kako mu daje ‘peticu’ iz zalaganja.

Foto: Nova TV

Fantastično si se snašao,a ono što je najveća vrijednost je da si bio zabavan - kazao je Goran.

U show je u prvi put u suprotni spol ušla Neda Parmać koja je ovaj put utjelovila repera Daddyja Yankeeja.  

Foto: Nova TV

- Genijalna je! - još je tijekom nastupa prokomentirala Indira, a Nives je rekla: - Ne diše! 

Ti si čagala, vokalno ne osjećam kompetenciju da pričam o tvom vokalu, jer si brutalna - rekla je Nives. Goran je kazao kako je jako dobro izgovarala Španjolski. Igor je rekao da je bila puno bolje izgledala kao Tereza. Indira je komentirala kako se Neda uvijek potrudi.

Idući je na pozornicu stupio glumac Siniša Ružić koji je utjelovio kraljicu popa, Madonnu. Otpjevao je njezinu pjesmu Don’t Cry for me Argentina iz filma Evita.

Foto: Nova TV

- Svidio mi se paćenički pogled u daljinu, greške nije bilo - rekla je Indira. Igor je rekao da mu je jasno da mu je bilo teže ovaj put. Nives je rekla kako je Siniša bio najslađa Madonna ikad. 

- Ti si dao puno više od Madonne - ustvrdio je Goran. Lana Klingor Mihić na nekoliko minuta se pretvorila u dvije osobe. Naime, pjevala je duet “Échame La Culpa’' Luisa Fonsija i Demi Lovato. Dok je na pozornici pjevala kao Fonsi njezinu transformaciju u Demi gledatelji su mogli vidjeti na videozidu.

Foto: Nova TV

Žiri je jednoglasno zaključio kako je Lana bila super, ali im se više svidjela kao Demi.

Foto: Nova TV

Nakon nje, nastupila je mlada glazbenica Lu Jakelić kao Dr. Alban s pjesmom Sing Hallelujah.

Foto: Nova TV

- Ja mislim ovako, ti si izvukla iz ovog maksimum - kazao je Navojec.

 

Komentara 3

AN
ANNY
08:29 16.03.2020.

Ova sezona showa je za doba karnevala. Maja iznenađujuće dobro vodi, ali izgleda užasno, kao iz muzeja voštanih figura. Indira privlači pažnju neprirodnim urlanjem, a izgleda stravično. Nives mi je Ok. Žao mi je ostalih članova ekipe ,jer su predobrii da bi tu sudjelovali.

ZO
zoranos
08:05 16.03.2020.

Meni je ovaj show super - ali termin je totalno promašen! Naime vrijeme karnevala je prošlo, sada smo u korizmi do Uskrsa i meni kao vjerniku je ovaj show sada i neka vrsta uvreda i nepoštivanja mojih osjećaja. Zar nisu mogli pričati da uskrs prođe? Ok neka bude, ali ja i sigurno još neki sada ovaj show neće pratiti - a ponavljam super mi je, ali ne sada!

Avatar links
links
23:22 15.03.2020.

ljubav na selu je za ovo show...spektakl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije