Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže gore!

Gledatelji ne staju s komentarima nakon što je Konstrakta prošla u finale Eurovizije: 'Toliko moćno'

Music Concert - Eurovision 2022, Second Dress Rehearsal
Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net
1/11
13.05.2022.
u 08:19

Nakon njenog nastupa još uvijek se nižu komentari na društvenim mrežama, a mnogi pišu kako je pravo osvježenje na pozornici Eurovizije

Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije, oduševila je Europu i ušla u finale Eurosonga. Nakon njenog nastupa još uvijek se nižu komentari na društvenim mrežama, a mnogi pišu kako je pravo osvježenje na pozornici Eurovizije.  

 

"Pobjednica ovogodišnje Eurovizije: jedna i jedina Konstrakta iz Srbije", "Žena je pokidala", "Ovo je apsolutno remek-djelo, potpora iz SAD-a", "Podsjetnik da perete svoje ruke tijekom pandemije", "Najoriginalnija pjesma na Eurosongu ikad", "Konstrakta otišla, oprala ruke i pokidala", "Uvjerljivo najbolja dosad", "Ne mogu ni objasniti koliko mi se svidio nastup Srbije. Toliko moćno, iako ne razumijem nijednu riječ", pisali su fanovi ovog natjecanja u komentarima. 

 

 

 

 Uz Srbiju ćemo u finalu gledati i Belgiju, Češku, Azerbajdžan, Poljsku, Finsku, Estoniju, Australiju, Švedsku i Rumunjsku.  U dvorani PaloOlimpico u Torinu gledali smo predstavnike 18 zemalja, a nastupili su Finska, Izrael, Srbija, Azerbajdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Cipar, Irska, Sjeverna Makedonija, Estonija, Rumunjska, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska, Češka.  Za vrijeme nastupa Konstrakte, koja je bila treća po redu, publika je oduševljeno pljeskala u ritmu pjesme. Izravni finalisti koji su glasali u ovom polufinalu su Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo. "Velika petorku", koja već ima svoje mjesto u finalu Eurosonga, čine Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Njemačka i Francuska.

Podsjetimo, u prvom polufinalu svoje mjesto u subotnjem finalu osvojili su  Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'




 

Komentara 27

OL
oLo
09:24 13.05.2022.

Ili pobjeđuje politika i pobjednik se zna unaprijed ili Kontrakta, daleko najbolja.

Avatar KRALJ
KRALJ
08:40 13.05.2022.

Napokon nešto novo i originalno na pozitivan način, a i žena je prirodno lijepa, karizmatična, humoristična, inteligentna.

KA
kažemja
11:56 13.05.2022.

Meni je cool što čitavu pjesmu pjeva na srpskom i što je rijetko tko uspio shvatiti poantu pjesme ,no unatoč tome je prošla dalje.Čemu podilaziti publici i pjevati na engleskom . Recept za uspjeh je originalna ideja ,smisliti nešto novo i to gurati.Ali opet u nekim granicama normalnog i pristojnog .Oni ekstremi sa ženama sa bradom,raznih čudovišta na sceni mi se nikako ne sviđaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije