Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Gibonnija čeka suradnja s jednom glazbenicom, poznatom svjetskom zvijezdom

Gibonni na Anteni
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
31.07.2019.
u 07:00

kreće njegov novi stvaralački ciklus koji donosi jednu pjesmu o emotivnoj boli i gubitku, ali i nove ljubavne pjesme, s novim entuzijazmom, novim nadanjima. Uživat ćemo sljedeće godine u glazbenoj kreaciji Gibonnijeve suradnje s mladim glazbenicima, ali i s jednom svjetskom zvijezdom.

On dobro poznaje samoga sebe. Gibonni prije svega voli život, a zbog te osobine uspio je postati megapopularan i zbog svoje karizme dobiti pomoć i podršku drugih. Važni su mu ljudi i neposredno okruženje.

Radoznao, znatiželjan i uvijek voli nešto učiti, čitati. Postigao je uspjeh kroz rad, visok moral i dobre organizatorske sposobnosti. Često je zbog kvalitete posla, ali i vlastite potrebe, prihvaćao izoliranost od javnosti. Definitivno je osoba kojoj je aspektirana ne samo popularnost nego i dugi život. Gibonni traži duhovnost u svemu oko sebe jer uvijek traži sebe. Za sebe ima visoke standarde.

Svjestan je grubosti i patnji po svijetu pa želi drugima pomoći kroz svoj posao i utjecaj. Zato je i postao UNICEF-ov ambasador. Na taj način je u jednom prenesenom smislu usvojio djecu. Sklon psihosomatskim tegobama: npr. muči ga anksioznost. Kod Gibonnija imamo unutarnju sliku “zarobljenog” djeteta u karakteru. Očigledno se morao prerano ponašati kao odrasla i zrela osoba, primjerenog ponašanja, možda je vodio brigu o mlađima.

U djetinjstvu je dobio poruke da će biti voljen ako se ponaša uvijek dolično, kako se od njega očekuje, ako je odgovoran, skroman i ne hvali sebe. Odgovornost i disciplinu lako podnosi i svoje reakcije drži pod kontrolom. Sklon filozofiji, religiji, obrazovanju, pravu, putovanju, politici. Gibonni ima dar za fotografiju, dizajn, komunikaciju kroz umjetničku formu. Traži smisao života, vrednuje religiozne principe i Božju ljubav te filozofiju.

Ne samo marljivost i predanost poslu već i sami astrološki aspekti daju mu uspješnost, optimizam, popularnost, šarm i simpatije drugih. U emocionalnom životu još uvijek mora učiti davanju i primanju. To je izrazio u pjesmi koja naglašava kako je ljudima najteže reći “oprosti” i “žao mi je”. Kako je rođen u znaku Lava, doista bismo Gibu mogli proglasiti “kraljem” naše glazbene scene kojega štujemo i kada samo “spava”.

Trenutačno svoja životna iskustva procesuira i priprema se od jeseni otvoriti novo poglavlje. Tada kreće njegov novi stvaralački ciklus koji donosi jednu pjesmu o emotivnoj boli i gubitku, ali i nove ljubavne pjesme, s novim entuzijazmom, novim nadanjima. Uživat ćemo sljedeće godine u glazbenoj kreaciji Gibonnijeve suradnje s mladim glazbenicima, ali i s jednom stranom glazbenicom, doista svjetskom zvijezdom.

Za više astro-analiza posjetite web stranicu Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije