Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara godina

Josipović razmutio jaja za fritaju pa popričao sa Gibonnijem

Josipović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
31.12.2014.
u 13:25

Na pulskoj tržnici svake se godine tradicionalno priprema novogodišnja fritaja s kobasicama, a ove godine u njoj je prigodno završilo 2015 jaja.

Predsjednik i predsjednički kandidat Ivo Josipović na centralnoj pulskoj tržnici, zajedno s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem i istarskim županom Valterom Flegom, razmutio je 15 jaja za fritaju.

Na pulskoj tržnici svake se godine tradicionalno priprema novogodišnja fritaja s kobasicama, a ove godine u njoj je prigodno završilo 2015 jaja.

Josipović se na pulskoj tržnici susreo sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem s kojim se zadržao u ugodnom razgovoru. Dana 11. siječnja aktualnog predsjednika očekuje drugi krug izbora u kojem se za drugi mandat bori s HDZ-ovom kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarović.

>>Josipović promovirao modernizaciju željeznice te električno Tesla vozilo

>>Josipović se mora riješiti ulizica koji ga okružuju ako želi pobijediti

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Komentara 94

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
14:10 31.12.2014.

A na reprizu ide u Kuršumliju gdje će s prijateljem Šešeljem narezati meso za leskovačku mućkalicu. A Dejan će poslati salate.

SA
Sampei
13:40 31.12.2014.

nevjerojatno, bez imalo srama koristi svaku prigodu za svoju izbornu promociju!

DU
Deleted user
13:58 31.12.2014.

Što je mutija mutija,njegova su zamućena a mi ih mormo jesti,dosta je !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije