Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovna vremena

Gabi Novak: 'Situacija je teška. Više ništa ne očekujem od života'

Zagreb: MSU organizirao večer s Gabi Novak u prostoru izložbe "Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
08.02.2021.
u 22:00

Tijekom zagrebačkog potresa u ožujku prošle godine bila je u bolnici s teškom upalom pluća.

Glazbena diva Gabi Novak iza sebe ima više od 60 godina karijere, no prošla joj je godina, kao i svima, bila vrlo izazovna. Kaže, iako su vremena vrlo teška, trebamo ulagati maksimalan trud u sebe i u druge. Jedino se sada nada da će se sve uskoro vratiti u normalu, no, kaže, situacija nije dobra.

"Cijeli svijet pati, ne samo mi. Nas je dodatno i taj potres izbezumio, bit će to mnogo nesretnih djetinjstva. Sad moramo svi ojačati duhom, biti dobri jednima prema drugima i pomagati si međusobno. Nadam se da će proći što prije taj crni oblak, da ćemo izaći iz toga mračnog tunela jer svi patimo na svoj način. Pomozimo gdje možemo", rekla je Gabi za 24 sata

Tijekom zagrebačkog potresa u ožujku prošle godine bila je u bolnici s teškom upalom pluća. Tada je ležala u bolnici s ljudima oboljelima od korone, kazala je, a nakon što se oporavila, vratila se u polurazrušeni stan.

Kratko je dodala: "Više ništa ne očekujem od života."

 

Ključne riječi

Komentara 18

BH
Bunjevac=Hrvat
06:43 09.02.2021.

Velika žena!Obilježila je jednu epohu koja se ovim katastrofičnim događajima završava.Svijet se iz temelja drma,potres je samo simbolika globalnog potresa.Ali,ona će ostati kao svjedočanstvo ljudske veličine.Živimo za ono što piše na ulazu u Mirogoj.

BA
bardonkaldian
23:57 08.02.2021.

Drži se Gabi ....

Avatar lasta mala
lasta mala
00:20 09.02.2021.

Imaš unuku.Za to se živi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije