Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju troje djece

Frontmen Metallice nakon 25 godina braka podnio zahtjev za razvod

Foto: Profimedia
1/6
15.08.2022.
u 17:30

James i Francesca Hetfield vjenčali su se 1997. godine nakon pet godina veze, a početkom ove godine glazebnik je zatražio razvod, pišu američki mediji. Glazebnik još nije komentirao napise.

Frontmen i gitarist Metallice James Hetfield (59) podnio je zahtjev za razvod. James je u braku sa suprugom Francescom Hetfield (52) proveo 25 godine, a američki mediji pišu da je ranije ove godine podnio zahtjev za razvod.

Par se vjenčao 17. kolovoza 1997. nakon pet godina veze, a glazbenik je često isticao da mu je supruga bila najveća podrška u teškim trenucima, uključujući njegove bitke s ovisnošću. U jednom podcastu snimljenom 2016. godine glazbenik je ispričao da ga je supruga zbog ovisnosti izbacila iz kuće te ga je to potaklo na promjenu.

- Moja je žena učinila pravu stvar, izbacila me iz kuće i to me nasmrt prestrašilo. Rekla je 'hej, ne ideš sada samo kod terapeuta pričati o ovome, moraš otići negdje i riješiti ovo sr*nje', pa sam to i učinio - ispričao je tada.

Za svoje probleme James je djelomično krivio i svoje djetinjstvo, a ranije je rekao i da će se sve nesuglasice uvijek truditi srediti sa suprugom kako njegova obitelj ne bi imala slično iskustvo.

- Moja se obitelj raspala dok sam bio dijete. Otac je otišao, majka je umrla, morao sam živjeti s bratom, a onda su nekako moje stvari, moj život nestali. Nisam to htio. Bez obzira na to što se događa, mi ćemo razgovarati o ovim stvarima i učiniti da to funkcionira - rekao je ranije.

Inače, par zajedno ima troje djece: kćeri Cali (24) i Marcellu (20) te sina Castora (22), a glazbenik još nije javno komentirao napise.

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije