Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi zakon

Fanovi uzrujani zbog stava poznate glumice: Bori se protiv cijepljenja djece!

Foto: Instagram
1/5
14.06.2019.
u 07:00

Fotke je objavio Kennedy na Instagramu te je Jessicu nazvao hrabrom, snažnom i iznimno informiranom ženom. – Jessica ima prijatelje koji su patili zbog cijepljenja – rekao je.

Glumica Jessica Biel izazvala je bijes javnosti nakon što se fotografirala s Robertom F. Kennedyjem, poznatim zagovornikom i aktivistom pokreta protiv cijepljenja djece.

Fotke je objavio Kennedy na Instagramu te je Jessicu nazvao hrabrom, snažnom i iznimno informiranom ženom. – Jessica ima prijatelje koji su patili zbog cijepljenja kao djeca – rekao je.

Foto: Instagram Asos

Fanovi sada istražuju njezine ranije izjave kako bi ustvrdili da je Jessica stvarno protiv cijepljenja. Naime, 2015. izvor za časopis InTouch Weekly rekao je kako je Jessica odbila cijepiti sina Silasa, koji je tada imao 7 mjeseci jer je bila uvjerena da bi cjepivo moglo izazvati komplikacije.

Biel i Kennedy se protive prijedlogu kalifornijskog zakona koji će roditelje primorati da cijepe djecu. 

Supruga pjevača Justina Timberlakea obožavatelje je prije iznenadila izjavom: – Ne žele mi dati uloge jer sam preseksi.

Foto: imdb

Glumica se javila na Instagramu, gdje je u podužoj objavi objasnila kako nije protiv cijepljenja, već samo protiv zakona.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nirovad
14:37 14.06.2019.

treba je poslušati, ona je glumila doktoricu pa zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije