Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislili ste da ste vidjeli sve?

Evo urnebesne scene iz "Prijatelja" koju još niste vidjeli

monica chandler
Foto: Screenshot
19.08.2015.
u 12:15

Kultna serija obožavana je i danas diljem svijeta. Nažalost, ponovno okupljanje ekipe nije u planu, no možete uživati u nečem što ipak još niste vidjeli

Prošlo je jedanaest godina otkako su "Prijatelji" prikazali svoju posljednju epizodu, a otad obožavatelji žele još. Kultna serija obožavana je i danas diljem svijeta.

Nažalost, ponovno okupljanje ekipe nije u planu, no možete uživati u nečem što ipak još niste vidjeli. Naime, prije više od godinu dana u javnost je izašla neprikazana scena iz "Prijatelja", no ovih dana je postala viralna.

Presmiješna scena izrezana je zbog toga što se radilo o osiguranju na aerodromu. Tema je bila osjetljiva zbog napada na newyorške "blizance" u rujnu 2001. godine. Uživajte u "Prijateljima" koje još niste gledali.

>>Evo koga od 'Prijatelja' Jennifer Aniston nije pozvala na svadbu

>>10 godina poslije: Znate li što je s glumcima hit-serije danas?

Komentara 3

Avatar komentatorx
komentatorx
12:59 19.08.2015.

Dobriii !!!

NI
nikola568
21:11 19.08.2015.

Kasnite sa vijestima ta scena je viralan prije vise os godinu dana prije 5 gosina kada sam prvi puta gledao prijatelje sam pogledao tu scenu..

NI
nikola568
21:12 19.08.2015.

Kasnite sa vijestima ta scena je viralan prije vise os godinu dana prije 5 gosina kada sam prvi puta gledao prijatelje sam pogledao tu scenu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije