Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Eksplozivna glumica ima komplekse. Neumjereno troši i bježi od stvarnosti

Foto: Profimedia
1/4
06.10.2019.
u 18:34

Osim što voli filmove, Demi voli poeziju, fotografiju, ali i neke opijate (alkohol, droga, lijekovi za smirenje). Ne želi gledati ni prihvatiti ružnu stranu života ni tragedije.

Glumica je vrlo suptilna, mistična i prvenstveno emocionalna žena. Ona jako teško podnosi bol i ružne stvari. Uglavnom život promatra kroz ružičaste naočale i vidi ono najbolje u svakoj situaciji.

Toliko može biti naivna da se to može smatrati kompleksom Don Quijotea, jer njezina vizija svijeta nekada nema veze sa stvarnosti.

Oči su joj sanjarske kao i njezina psiha. Očekuje da su ljudi perfektni i po njezinoj percepciji. Njezine osjećajne reakcije uglavnom su ekstremne, u rasponima od zanosa do očaja. Osim što voli filmove, Demi voli poeziju, fotografiju, ali i neke opijate (alkohol, droga, lijekovi za smirenje). Ne želi gledati ni prihvatiti ružnu stranu života ni tragedije.

Okružuje se ljudima koji se slažu s njezinim pogledima na svijet. Ima izraženu izuzetnu intuiciju. Demi cijeli život nastoji što bolje upoznati samu sebe pa često pretjeruje u analiziranju svih detalja, npr. u seksualnom odnosu s partnerom. Kako su seks, novac i moć usko povezani, tako nju jako privlači novac i moć koju on daje. Voli materijalnu sigurnost i udobnost, obožava velika imanja. Demi će drugima dati puno ljubavi, ali će ih na neki način i posjedovati. Partnera ili partnericu (u njezinu životu ima mjesta i za žene) smatra svojom imovinom. Zaslijepljena je vlastitim osjećajima. Hipersenzibilna je. To je ujedno njezina velika slabost jer joj ego ne prihvaća kraj intenzivne ljubavi. Tada ona osjeća gubitak ili konfuziju o sebi, sumnje, a potom sebe doživljava kao žrtvu partnera. Slijepa je za činjenice.

Jako je dobra mama koja se voli brinuti o svojoj djeci, ali ih na taj način kontrolira i stalno ih ima na oku. Suosjećajna je i voli životinje. Duhovna je. Sklonost psihosomatskim tegobama i autodestruktivnosti. Neumjerena je u trošenju novca jer to joj je često kompenzacija za nedostatak osjećaja i ljubavi.

Fizički joj odgovaraju napori jer tako smiruje svoj um i emocije. Ako ne isprazni svoju energiju na fizičkoj razini, tada eksplodira u ljutnji. Demi Moore odabrala je izvrstan tajming za svoj povratak na scenu s novim projektom koji će joj donijeti respekt među kolegama i menadžerima koji se brinu za njezinu karijeru.

Treba se pomiriti s gubitkom nekih prijatelja i snažnim reakcijama nekih utjecajnih pojedinaca. Ono što je za nju najbolja posljedica povratka na javnu scenu jest jedno psihičko oslobađanje od vlastite boli i veliko jačanje samopouzdanja. Tempirano je razotkrivanje neugodnih detalja o jednoj jako moćnoj i utjecajnoj osobi. Pritisak na Demi bit će vrlo snažan, ali ona će kao tipična Škorpionka to pretvoriti u vlastitu snagu. Oni koji su je već bili otpisali vidjet će je u kao feniksa u novoj ulozi i velikom povratku.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
23:04 06.10.2019.

Oh Bože! Nadam se da će nas sutra prosvjetliti i Vidoviti Milan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije