Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nakon prinove u život zgodne Hrvatice stiže nova ljubav? 'U iduće 2 godine dolaze ljubavne promjene'

U ljubavi je ona iskonska romantična žena koja teži dubokoj ljubavi, potpunoj privrženosti – poput ljubavnih priča filmskih klasika.
22. rujna 2019. u 16:09 3 komentara 11623 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/6

Iva Jerković žena je koja zna kako dobro istaknuti svoju ljepotu i koju kamere i fotoaparati vole. Vrlo je inteligentna, ima svoje čvrste stavove, ali ih ne voli otkrivati u javnosti niti ih otvoreno izražavati. Naučila je od malih nogu biti mudra, malo tajanstvena, malo lukava i mudrica. Ona jako lijepo oblikuje misli i zna opisati stvarnost tako da se drugima dopada. Samo kada je pod stresom ili u jako dobrom društvu tada se raspriča na dugo i na široko. U tim trenucima otkrije i poneku tajnu.

Sretna je Jedna od najljepših Hrvatica očekuje prinovu, zna se i spol djeteta

Ne voli lagati, ali će zadržati mišljenje za sebe ako nije na putu istine. U prijateljstvu je sretna i druženje je ispunjava i obogaćuje. Prijatelji su joj uglavnom sličnih interesa kao ona, ali rado upoznaje ljude koji su drugačiji, koji se ne uklapaju u socijalne obrasce. Dosta kardinalne energije ukazuje na njezinu određenost, ali ima premalo upornosti. No to je ujedno i znak zahvalnosti na onome što ima, što je postigla s lakoćom.

Iva Jerković 'nestvarna si' Iva Jerković pokazala zašto je mnogi smatraju najljepšom Hrvaticom

To je odlika popularnih, omiljenih ljudi, koji u životu vide ono pozitivno. Znak je to da se i bez velikog životnog iskustva uzdigla iznad trivijalnosti. Dovoljno je racionalna, ali je prvenstveno osjećajna. U ljubavi je ona iskonska romantična žena koja teži dubokoj ljubavi, potpunoj privrženosti – poput ljubavnih priča filmskih klasika. Nije joj važan broj partnera, nego sve ono međusobno što se pamti dugo. To je ujedno i njezin problem jer jedan odnos koji više nije dobar Ivi je jako teško okončati i još dugo ne može iz srca otpustiti osobu. Jako joj je važna emocionalna sigurnost, ali i materijalna udobnost.

Iva Jerković oduševljena poklonom Nikad ljepša Iva Jerković proslavila rođendan, otkrila i tko ju je iznenadio

U ranoj mladosti trebalo joj je dugo da donese odluku i zbunjivalo ju je tuđe mišljenje. No potom je kroz iskustvo uslijedila promjena – postala je samoj sebi najbolji autoritet. Pred njom su još dvije godine prepune sadržaja i životnih i ljubavnih promjena. A uvijek je lijepo reći “najbolje tek dolazi” i “sve što se događa donosi ono najbolje od života”.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu
  • BakaMraz:

    A o kom se uopce radi? Ne pise u clanku.

  • skupiduša:

    Ovo su mi najgluplji članci, zbog takvih gluposti neću kupovati novine, kakva je tu ljepota, sva je naotekla, kao da su je počele izgrizle, usne kao majmunska guzica!