Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA VODITELJICA

Ecija pozirala u bikiniju, dečko joj poručio: 'Sad si i mene šokirala'

Goran i Ecija
Foto: Mislav Žabarović
1/9
05.08.2021.
u 18:46

- Kad moja ljubav uhvati svu ljubav u meni - napisala je Ecija i dobila brojne komplimente za svoj izgled.  - Baš te perfektno fotkao. Tko je lijep, lijep je - poručila joj je Žanamari Perčić.

Voditeljica Ecija Ivušić (34) sa svojim dečkom Goranom Beloševićem ljetuje na otoku Vrniku. Pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografije na kojima je pozirala u bikiniju, a slikao ju je dečko.

- Kad moja ljubav uhvati svu ljubav u meni - napisala je Ecija i dobila brojne komplimente za svoj izgled. 

Foto: Instagram

- Baš te perfektno fotkao. Tko je lijep, lijep je - poručila joj je Žanamari Perčić.

"Sad si i mene šokirala ovim statusom! Ljubavi sve znaš! Do mjeseca i natrag", odgovorio joj je, a Ecija mu je poručila: "Nisam te šokirala. Volim te".

Podsjetimo, par je u vezi nešto više od dva mjeseca, a prvi puta su se pojavili zajedno na partyju Story Hall of Fame gdje nisu skrivali svoju bliskost. Za njihovu vezu doznalo se prvi puta nakon što je Goran dočekao Eciju s njezinim psićem Riom na aerodromu nakon povratka s poslovnog puta u Egipat,a zbližili su se sredinom svibnja tijekom zagrebačkog turnira na kojem je Goran bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću.  

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

 

Komentara 2

HU
Humbleandhonest
20:56 05.08.2021.

Ova ženska uvijek ima nenormalne izljeve ljubavi nakon veze od dan i pol. Uvijek neka fatalna ljubav, pa drama oko prekida, sve novine pune kao da se radi o ne znam kome... Ja za nju znam, ali ne znam joss uvijek što radi i čime je zaslužila biti vijest. Ah, ta moć medija A ovaj je fakat kako kaže prethodni komentator... da sam žensko i da je zadnji na svijetu, ne bih...

IV
ivica93
19:58 05.08.2021.

ovaj lik je takva ljiga...jos si placa godinama clanke u kojima izlazi. egotrip x100

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije