Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Dugo se nije oglasila! Nadia iz Braka na prvu poručila da voli žene koje slatke domaćice zovu ku***

Foto: Instagram
1/5
12.08.2020.
u 20:12

Ovaj put se oglasila se na društvenoj mreži, te opisala kakve žene podržava.

Zagrepčanka Nadia Amić, bivša kandidatkinja showa 'Brak na prvu' na Instagramu često objavljuje svoja razmišljanja uz selifie. Ovaj put se oglasila se na društvenoj mreži, te opisala kakve žene podržava. 

 - Od žena preferiram ribetine. One kur*evite i bahate koje na sebi nose stotinu muških želja, a u sebi želju za jednim. One koje slatke domaćice zovu ku*vama, a slatke glupačice 'lujkama'. One koje su mangupi, majke, sestre, ratnice i lavice. Koje ruše predrasude i pobjeđuju prvenstveno sebe. Od žena volim one koje je teško voljeti - 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što je u javnost procurila vijest kako je 29-godišnji Luka Budak, nakon emisije u kojoj je bio spojen s 29-godišnjom Nadiom Amić, zapravo sreću našao s jednom od stručnjakinja, 35-godišnjom Ingrid Divković oglasila se i sama Nadia koja je poručila da joj je zbog njihove ljubavi drago.

- Ispada da ja žestoko napadam Luku i Ingrid, a to je daleko od istine. Meni je drago što su se njih dvoje našli, mislim da su dobar par i želim im sve najbolje-  poručila je 29-godišnja Nadia na Instagramu, a potom objavila i poruke koje je razmijenila i s Lukom i s Ingrid, u kojima im piše istu stvar - da je sretna zbog njih. 'Uživaj u životu i sretno', poručio joj je nesuđeni suprug, dok joj je Ingrid odgovorila: 'Hvala ti od srca. Vidiš kako život piše najčudnije priče. U svakom slučaju, želimo da znaš da možeš računati na nas. Proći će i ovo. Topli zagrljaj ti šaljem'.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemojtimenimojneme
20:27 12.08.2020.

Ha? Tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije