Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije potrajalo

Došao kraj ljubavi Antonije Dore Pleško i Gibonnijevog sina?

Foto: Facebook
1/8
18.05.2018.
u 10:44

Mlada pjevačica snimila je svoju prvu pjesmu "Na kraju" i za IN Magazin dala je naslutiti i kakav je njen trnutni ljubavni status

Antonia Dora Pleško nije pobijedila u prošloj sezoni "Supertalenta", ali ovaj show omogućio joj je da krene u ostvarivanje svog glazbenog sna.

Ova 19-godišnja Splićanka sada je dobila priliku koju je čekala cijeli život i u suradnji s Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom snimila je pjesmu "Na kraju" i spot za ovu pjesmu kojima će se predstaviti publici.

- Jako sam uzbuđena, puna adrenalina i jedva čekam da se to smontira, ja bi to odmah sutra da vidim kako će izgledati.  To je moj prvi spot i moja prva pjesma i čekala sam trenutak da bude baš nešto s čime ja mogu izaći, da se i meni sviđa i da se sviđa ljudima - rekla je Antonia u razgovoru za IN Magazin. Dodala je kako joj se čini da je sve ovo san što joj se događa, ali zna da je ovo prilika koju mora iskoristiti.

Nakon Supertalenta Antonia je priznala kako je u vezi s Random Stipišićem, sinom pjevača Zlatana Stipišića Gibonnija te je tada naglasila kako joj je Rando velika podrška u svemu. Na pitanje novinara IN Magazina grije li je ljubav još uvijek, Antonia je samo rekla; jooooj i okrenula je glavu te dala naslutiti kako je ovoj ljubavi ipak došao kraj iako je Antonia planirala odseliti Randu u London gdje on studira glazbenu produkciju.

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije