Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoložena

Domenica objavila fotografiju s plaže, pokazala je vitku liniju i otkrila tko joj pravi društvo

Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
04.08.2022.
u 16:10

Domenica je pozirala na stepenicama, izlazeći iz mora u dvodijelnom, ružičasto- plavom bikiniji koji je istaknuo njezinu vitku figuru, a otkrila je da joj društvo pravi njezina ljubimica, pudla Zara od koje se ne odvaja.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) trenutno uživa na rodnoj Korčuli, a s pratiteljima je na Instagramu podijelila fotografije nastale na plaži.

Domenica je pozirala na stepenicama, izlazeći iz mora u dvodijelnom, ružičasto- plavom bikiniji koji je istaknuo njezinu vitku figuru, a otkrila je da joj društvo pravi njezina ljubimica, pudla Zara od koje se ne odvaja.

Foto: Instagram
Također, podijelila je i fotografiju na kojoj je pozirala s kolegicom, glazbenicom Mijom Dimšić i influencericom Andreom Andrassy. Uz objavu je kratko napisala ''na otoku sreće'', a pratitelji su im u komentarima uputili brojne komplimente.

''Bajne'', ''Želimo vam divan provod'', ''Predivne ste'', ''Odmorite, zaslužile ste'', ''Tri ljepotice'', ''Prelijepe'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Domenica je dugi niz godina pjevala prateće vokale, a nakon toga se odvažila i na samostalnu karijeru. Pjesmama "Vidi se iz aviona", "Baš, baš", "Nema te svit" i drugima osvojila je publiku, a odvažna pjevačica najavila je i koncert za 2030. godinu u Areni Zagreb.

- Naravno da je to u početku bio samo nekakav moj san, ali se toliko stvari poklopilo dok sam ja pričala o tome i toliko je sve zvučalo stvarno da sam još prošle godine zapravo rezervirala Arenu. I sad smo u proljeće odlučili napraviti plakate jer zašto ne? Zašto ne bih napravila nešto što nitko nikad nije napravio, ni kod nas ni u svijetu, niti je nekome to palo na pamet? - objasnila je Domenica kako to da je koncert najavila osam godina unaprijed.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zavratnica
Zavratnica
16:25 04.08.2022.

Izgleda kao da su ju dva obada upiknula za prsni koš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije