Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratili su se s odmora

Hana Rodić otkrila: 'Goran i ja zbog ovoga razmišljamo o preseljenju u Ameriku'

Foto: Instagram
1/8
04.08.2022.
u 15:00

Par je odmor proveo na Mallorci, a nakon povratka su otkrili da će jedan dio godišnjeg provesti i u Hrvatskoj. Reality zvijezda rekla je, između ostalog, i kako im je posao procvjetao.

Goran Jurenec (40) i njegova djevojka Hana Rodić (23), bivši sudionici showa 'Gospodin savršeni' i 'Superpar' vratili su se s odmora u Španjolskoj. Par je odmor proveo na Mallorci, a nakon povratka su otkrili da će jedan dio godišnjeg provesti i u Hrvatskoj. 

- Goran i ja slažemo se bolje nego ikad. Odlučili smo se za Mallorcu jer Goran obožava Španjolsku i voli tamo ljetovati, a ja još nikad nisam tamo bila. Bilo nam je predivno, godišnji iz snova -  kazala je Hana za Story.hr.

Dodala je i da razmišljaju jedan dio odmora provesti i u Hrvatskoj. 

- Planirali smo dolaziti, razmišljali smo o Zadru i Dubrovniku. Obožavam Dubrovnik i imam posebnu vezu s tim gradom, a i puno prijatelja koje jedva čekam vidjeti - priznaje Hana. 

Reality zvijezda rekla je i kako im je posao procvjetao. Naime, ona je počela surađivati s velikim brendovima, ali i jednom američkom agencijom. Goranu, također, posao modela ide sve bolje, a zbog toga su razmišljali i o tome da se presele u Ameriku.

Goran i Hana nedavno su obnovili vezu nakon javnog prekida, uvreda i Goranove nove veze, a pomirili su kada su zajedno uhvaćeni u šetnji Samoborom. Kako tvrde, sretniji su no ikada, ali probleme im stvara Goranova bivša djevojka protiv koje su čak podnijeli kaznenu prijavu zbog uznemiravanja.

- Odlučili smo da više nećemo ratovati s njom na Instagramu za stvari koje se tiču našeg privatnog života van društvenih mreža, već smo odlučili poduzeti pravne korake i stati joj na kraj - objasnila je Hana, a posebno ju je naljutilo to što je Claudia u isto vrijeme kada i oni objavila Instagram pitalicu u kojoj je izjavila da su Influencerica i 'Savršeni' sve izveli zbog dobrog showa te kako bi 'popravili' financijsko stanje. 

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

Ključne riječi

Komentara 4

ŠT
štrik
15:47 04.08.2022.

Što se čeka? Amerika time možda neće dobiti mnogo, ali Hrvatska hoće.

KL
Klavocin
16:56 04.08.2022.

Pa koje su to sad n a k a z e

Avatar Jopa
Jopa
19:28 04.08.2022.

Strašno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije