Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''MORSKA SIRENA''

Domaća pjevačica pokazala kako uživa u bazenu s koktelom u ruci: 'Kakav pogled'

Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
31.05.2023.
u 22:00

Pjevačica Domenica Žuvela se nalazi na otoku Ižu, a pratiteljima je priuštila sjajan pogled na more

Pjevačica Domenica Žuvela (30) nakon uživanja u Londonu javila se pratiteljima fotografijom iz bazena. Svi znaju da joj je ljeto najdraže vrijeme stoga smo sigurni kako je jedva dočekala uskočiti u kupaći kostim.

- Il dolce far niente - napisala je pjevačica na talijanski, a što bi značilo da uživa u odmaranju. 

VEZANI ČLANCI:

Domenica je pozirala u bazenu s pogledom na more, a stražnjicu je okrenula kameri. U ruci je imala i koktel.

Pjevačica se nalazi na otoku Ižu, a pratitelji su se oduševili objavom.

"Omiljena slatkica", "Morska vila", "Kakav pogled", "Najljepša", "Ljepoto predivna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Domenica je ranije otkrila da je u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem te da njihova ljubav traje već deset godina, a nedavno je progovorila o ljubavi i otkrila kako se osjeća.

-  Imamo toliko toga za napraviti, i ja se nadam da ću godinu po godinu biti i da ću sve više križati te stvari koje sam planirala. Ja sam apsolutno sretna i lijepo mi je jer da nije ne bi bila u vezi. Ali ne volim to stavljati u prvi plan – rekla je za InMagazin te dodala da im razdvojenost zbog posla teško pada. - Mislim da sam ja ta koja jedva čeka da se vrati kući, lijepo mi je i volim život u Zagrebu, ali još ga više volim u Splitu – rekla je. 

Dodajmo da je Domenica nedavno objavila novu pjesmu 'Control freak' te da i njoj odgovara uloga žene koja voli kontrolu.

- Ne možda toliko u stvarima na koje ne mogu utjecati, ali one koje mogu definitivno sam tu. Zato sam se i našla u ovoj pjesmi – kazala je pjevačica te dodala da kada je prava ljubav u pitanju da je spremna na kompromise s čime bi se složio i njezin dečko.

- Mislim da bi se složio sa mnom. Mislim da dosta slušam drugu stranu, i da radim sve ono što bi voljela da se i meni radi. Tako da nisam teški kontrol freak – rekla je.

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije