Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimaju je samo stariji

Tko je 29-godišnja djevojka koja je zavela Eastwooda (93) i Jaggera (79)? Sad je trudna s Pacinom

Foto: Instagram
1/13
31.05.2023.
u 10:10

S Jaggerom je prvi put snimljena 2017. godine na turneji Rolling Stonesa, a izvor je tada rekao kako uživaju u zajedničkim trenucima

Hollywoodski glumac Al Pacino (83) postat će otac četvrti put. Kako navode strani mediji, njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah već je u osmom mjesecu trudnoće. Sretne vijesti potvrdio je glasnogovornik Al Pacina za američke medije.

Par je s velikom razlikom u godinama, čak je 54 godine između njih, šuškanja o vezi potaknuo je još prošle godine kada su ih paparazzi uhvatili u večernjem izlasku. Naime, viđeni su kako tijekom jednog vikenda u travnju 2022. uživaju u otmjenoj večeri u Venice Beachu u Kaliforniji, a nakon koje su zajedno ušli u automobil. 

Ova filmska producentica poznata je već po odnosima sa starijim muškarcima pa se tako zna da je zavela i Micka Jaggera (79) kada su joj bile 22 godine, nekoliko mjeseci kasnije snimljena je na večeri s Clintom Eastwoodom (93), a družila se i s milijarderom Nicolasom Berggruenom (61). 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Noor je filmska producentica, iako iza sebe nema mnogo projekta. Radila je tek na projektima poput filma "Bosa Nostra" i "La Petite Mort". Otac joj je iz Kuvajta, a majka Amerikanka, zbog čega je odrasla na Beverly Hillsu. Studirala je film i kazalište na UCLA, kao i na University of Southern California. 

S Jaggerom je prvi put snimljena 2017. godine na turneji Rolling Stonesa. 

– On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako discipliniran – izjavila je u jednom od intervjua, a izvor blizak bendu rekao je da uživaju u zajedničkim trenucima te da Jagger, bez obzira na godine, ne namjerava usporiti. 

Međutim, Jagger je ostavio Noor kako bi više vremena posvetio nekadašnjoj ljubavi, balerini Melanie Hamrick (36) s kojom je bio u vezi od 2014. godine, a zajedno imaju i sina Deverauxa Octaviana Basila Jaggera. Nakon tog prekida Noor je krenula izlaziti s milijarderom Nicolasom Berggruenom, za kojeg je govorila da je samo dobar prijatelj. 

Nekoliko mjeseci kasnije snimljena je s Eastwoodom pri izlasku iz restorana u Los Angelesu, nakon čega je sjela na zadnje sjedište njegova automobila, a glumac ih je odvezao u nepoznatom smjeru. Za medije je rekla kako nije riječ o vezi već da su obiteljski prijatelji, no malo tko joj je povjerovao. Na večeri u restoranu nigdje nije bilo Christine Sandere (56), s kojom je Eastwood posljednjih devet godina u vezi.

Od prošle godine izlazi s Pacinom, a na Instagramu ima samo jednu fotografiju s glumcem.

Pacino se nikada nije ženio, no povezivali su ga s mnogo slavnih kolegica, među kojima i Diane Keaton. S argentinskom glumicom Lucilom Sola bio je u vezi cijelo desetljeće, a uz njegovo ime vezala su se i imena Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan i Lyndall Hobbs. Otac troje djece također je odgojio i 21-godišnje blizance Oliviju i Antona s bivšom partnericom Beverly D'Angelo, s kojom je bio u vezi sedam godina, a prekinuli su 2003. godine. Također ima 32-godišnju kćer sa svojom bivšom učiteljicom glume Jan Tarrant.

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

Komentara 10

TR
Tripoli
10:16 31.05.2023.

Lako njoj kad već zna menjat pelene...

VA
Varosanin
10:45 31.05.2023.

rutinski

PO
poluvodič
11:17 31.05.2023.

Novac je droga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije