Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100.000 dolara mjesečno

Odvjetnica svoje fotke i videa prodaje na OnlyFansu: Savjetujem klijente o ljubavnim problemima

Foto: Instagram
1/4
31.05.2023.
u 09:40

Ona se platformi pridružila prije 10 mjeseci i to na poticaj svojih fanova na društvenim mrežama

Brazilska odvjetnica Denise Rocha (39) prošle je godine upala u neočekivane financijske probleme pa je posegnula za najlakšim rješenjem za kojim poseže sve više djevojaka danas - otvorila je profil na platformi OnlyFans. Inače, ovu platformu najčešće koriste djevojke koje na njoj prodaju svoje fotografije i video uratke, a Denise trenutno na ovoj online platformi ima čak 2,3 milijuna pratitelja. 

Kako bi im priredila novo iznenađenje i održala pratitelje, odglumila je i vjenčanje - odjenula je čipkasti komplet bijelog donjeg rublja upotpunjen rukavicama i podvezicama, a na glavu je stavila i veo.

- To je vjenčani dar za moje pretplatnike - rekla je Denise. Inače, ona na OnlyFansu zarađuje 100.000 dolara mjesečno.

VEZANI ČLANCI:

- Moji fanovi su moje prave ljubavi pa sam se za sve vjenčala - izjavila je za Jam Press povodom ovog iznenađenja, a rekla je i da joj se interakcija s vjernim obožavateljima čini kao prava veza. - Prate me svaki dan, traže me i privrženi su - osjećam se udano! - kazala je Denise.

Fotografiju s "vjenčanja" je podijelila i na svojoj Instagram stranici, što je oduševilo pratitelje. 

"Najljepša mlada", Mlada iz snova", "Kako lijepa nevjesta moj Bože", "Čekam naš medeni mjesec", "Najljepša mladenka na webu", pisali su u komentarima.

Ona se platformi pridružila prije 10 mjeseci i to na poticaj svojih fanova na društvenim mrežama.

- Duboko poštujem one koji me prate i odgovaram na sve poruke koje dobijem. Od komplimenata do zahtjeva, pa čak i kritika, ali kritika je malo - ističe.

Priznala je i da platformu koristi da klijentima na njoj prikaže svoje znanje zastupajući ih kada je riječ o njihovim ljubavnim problemima.

- Unatoč svemu što mnogi ljudi misle, nisam odustala od svoje karijere odvjetnice - izjavila je za Jam Press, pa otkrila kako dnevno dobiva više od 70 zahtjeva za zastupanje od nevjernih supružnika. 

Ispričala je također za jedan slučaj kada ju je klijent zamolio da mu da pravni savjet jer ga je žena uhvatila kako pregledava OnlyFans nakon čega je podnijela zahtjev za razvod.

- Molio je da ga zastupam. Čuo je za mene i rekao je da samo ja mogu riješiti situaciju - kazala je Rocha. 

VIDEO Goran Bare u Splitu

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poluvodič
11:27 31.05.2023.

plastika plastikaaaaaa 🤮

MO
montello
09:49 31.05.2023.

prelijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije