Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Domaća glumica rodila djevojčicu i dala joj neobično ime: 'Mama i tata su odlijepili'

Foto: Instagram
1/10
04.08.2021.
u 18:13

Presretna glumica vijest je objavila na Instagramu, a pokraj fotografije na kojoj se vidi kako malena drži njen prst napisala je: "Mama & Tata su potpuno odlijepili na tebe"!

Glumica Lana Gojak Bajt (37) rodila je svoje prvo dijete. Suprug Siniša Bajt i ona prije tri dana dobili su djevojčicu kojoj su dali ime Pina. Presretna glumica vijest je objavila na Instagramu, a pokraj fotografije na kojoj se vidi kako malena drži njen prst napisala je: "Mama & Tata su potpuno odlijepili na tebe"!

Lanu domaća publika najbolje pamti po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", hrvatske verzije 'Ružne Betty'. Lana se, inače, potpuno promijenila nakon showa, isklesala tijelo i već godinama izgleda odlično. Zavidnu figuru često pokazuje na društvenim mrežama, pa se često fotka u badiću ili uskim komadima odjeće.

Foto: Instagram

Lana i Siniša vjenčali su se u Trstu u Italiji prije dvije godine, a upoznali su se prije čak 11 godina.

- Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima - kazala je Lana za Story nakon objave trudnoće. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Tombstone
Tombstone
18:54 04.08.2021.

Odlijepili mama i tata....

SN
Sns
18:51 04.08.2021.

Čestitke roditeljima makar su djetetu dali ime kuje iz psećeg parkića(zove se Pina i ima 4 godine),,istinita priča

WE
Weather73
06:59 05.08.2021.

Uz prezime Bajt, najbolje bi pasalo ime - Mega. Cestitke roditeljima. Glavno da je dijete zivo i zdravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije