Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta sezona

Splitska vampirica u show 'Zadruga' će pjevati Oliverove pjesme i nositi Hajdukov dres

Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
04.08.2021.
u 16:03

Olja Einfalt odlazi u Beograd kako bi sudjelovala u popularnom reality show.

Olja Einfalt, koja se u RTL-ovom showu "Večera za 5" predstavljala i kao vampirica iz Splita uskoro će ući u novi reality show koji se snima u Beogradu, a riječ je o popularnom showu "Zadruga". Iako je imala manjih problema oko odlaska u Beograd prije nekoliko dana to je nije zaustavilo i uskoro ćemo ju gledati u petoj sezoni ovog showa. Kreativna Olja kreira svoj nakit i ima trgovinu odjećom te se nada kako će joj pojavljivanje u ovom showu biti dobra prilika za promociju.

- Ulazak u Zadrugu mi se čini kao dobra prilika za predstavljanje na balkanskom tržištu, da pokažem svoj umjetnički rad, dizajn i nakit. Želja mi je promovirati sebe kao i i Hrvatsku. Volim izazove i spremna sam pokazati drugo lice showa, ono zabavno. Užasavaju me svađe i agresija tamo što sam i rekla produkciji. Ako uđem govorit ću splitski, stalno ću pjevati Olivera i nositi Hajdukov dres - rekla je Olja za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je odlučila postati vampirica objasnila je zašto je to napravila.

- Naime, okolina me stalno sputavala i upućivala na moje godine i pojedine obrasce ponašanja koji idu ili ne idu u skladu s mojim godinama. Odlučila sam stati na kraj tome i postati vampirica. Ugrizao me vampir, rođena sam u 14. stoljeću i živjet ću vječno! To je poruka kako su godine samo broj i da se ne trebamo stavljati u okvire koje nam društvo nameće u određenim godinama. Osim toga, ta uloga ima i drugo značenje – mi smo društvo vampira! – veli Olja.

VIDEO Marko Grubnić otputovao je u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:47 04.08.2021.

A blago budalama

DV
dvor
16:33 04.08.2021.

ide ona po Iovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije