Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon raskošnog slavlja

Djevojka našeg nogometaša u centru Pariza mamila poglede nesvakidašnjom kombinacijom

Foto: Instagram
1/13
22.09.2020.
u 12:24

Adriana je, naime, središtem grada prošetala u haljini dostojnoj crvenog tepiha zbog koje su se okretali mnogi Parižani.

Predivna djevojka nogometaša Duje Ćalete Cara, Adriana Đurđević, izazvala je pomutnju na ulicama Pariza. Samozatajna pravnica velika je ljubiteljica mode, a to je još jednom dokazala u francuskoj prijestolnici mode.

1/4

Adriana je, naime, središtem grada prošetala u haljini dostojnoj crvenog tepiha zbog koje su se okretali mnogi Parižani. Atraktivna Dubrovčanka pozirala je ispred Eiffelova tornja u raskošnoj ružičastoj haljini. – Grad ljubavi i romantike – napisala je Adriana u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu i koja je oduševila njezine mnogobrojne pratitelje.

"Moderna princeza", "Wow", "Predivna si", "Filmski", samo su neki od komentara.
Ispod objave javio se i Duje koji joj je ostavio emotikon srca.

Foto: Instagram screenshot

Par je proteklog vikenda u Parizu proslavio i Dujin 24. rođendan, a posebno iznenađenje svom je dragom priredila upravo pet godina starija Adriana. "Moj rođendanski dečko!" napisala je ispod fotografije na kojoj ona i Duje poziraju u bijelo-plavim nijansama okruženi slavljeničkim rekvizitima, svijećama, tortom na tri kata i darovima. Na ukrasnom stolu u okviru je pisalo "Volim te, 24", a prostoriju su ispunjavali baloni i njihove zajedničke fotografije. Inače, ovaj mladi par živi u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Marseille.

Foto: Instagram screenshot

 

 

Komentara 10

DE
DeGogi
13:41 22.09.2020.

Joj kak sam lijepa, ma prezgodna sam si!

DU
Deleted user
13:44 22.09.2020.

ta beskonačna preseravanja, uvijek isto .....

Avatar TheJack
TheJack
14:20 22.09.2020.

"Samozatajna pravnica" ...... ha, ha, ha ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije