Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMMY

Obje voditeljice pozitivne na koronavirus, zamjena stigla u posljednji čas

Foto: Profimedia
1/3
21.09.2020.
u 22:00

Giuliana Rančić, inače supruga poduzetnika hrvatskih korijhena Billa Rančića, na Instagramu je objavila kako se prije odlaska na dodjelu morala testirati, baš kao i svi zaposlenici njene televizijske kuće E!

Ovogodišnja dodjela televizijske nagrade Emmy održana je po posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa, a zbog te pošasti u posljednji trenutak došlo je do promjene voditeljica pretprograma. Naime, ovogodišnji show vodio je Jimmy Kimmel, a prije same ceremonije trebale su se javljati GIuliana Rančić i Vivica A. Fox. No, otkrilo se da su obje pozitivne na COVID-19.

Giuliana Rančić, inače supruga poduzetnika hrvatskih korijhena Billa Rančića, na Instagramu je objavila kako se prije odlaska na dodjelu morala testirati, baš kao i svi zaposlenici njene televizijske kuće E!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi friends 💕⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ I shared this video on E! earlier today to explain why I was going to be missing our Emmy show.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ As I prepared to fly to LA to host E!s Emmy coverage, I discovered that I, along with my husband Bill and our son Duke, tested positive for Covid-19. As you may know, the health of those around me is always my first priority. We are all three doing well and are isolating at home and taking very good care of one another. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ We aren’t the first to get this news and we certainly won’t be the last so please continue to follow the safety guidelines to protect yourselves and those around you the best you can. We are all in this together. ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Thank you so much to those of you who have been wishing us well. Please know we are sending you all lots of love from the three of us. ⁣ ⁣ Take good care ❤️ G, B & D

A post shared by Giuliana Rancic (@giulianarancic) on

- Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija. Zahvalna sam što samn saznala da sam pozitivna prije nego što sam putovala u Los Angeles. Također, pozitivni su i moj suprug Bill i sin Duke. Osjećamo se dobro i pazimo jedni na druge - kazala je Rančić.

1/8

Kasnije se javila i glumica i voditeljica Vivica A. Fox., koja je također objavila da je pozitivna. 

- Užasno mi je žao što ne mogu biti sa svojom E! obitelji večeras. Nažalost, pozitivna sam na koronavirus, pa sam u kućnoj samoizolaciji - rekla je Vivica. Umjesto njih pretprogram su na kraju vodili  Nina Parker i Brad Goreski. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije