Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna do 7 g. zatvora?

DJ David Morales uhićen u Japanu zbog ecstasyja

Foto: Nina Đurđević/Pixsell
1/8
07.10.2018.
u 10:24

Novine Sankei Shimbun pišu da je 56-godišnji DJ odbacio optužbe za krijumčarenje droge. "To nije moje, netko mi je podvalio", rekao je Morales.

Američki DJ David Morales uhićen je u nedjelju u Japanu nakon što je policija kod njega našla manju količinu ecstasyja, objavili su japanski mediji.

Morales je uhićen na aerodromu u Fukoki na jugu Japana "zbog kršenja zakona o kontroli narkotika i psihotropnih droga", rekao je glasnogovornik policije.

Prema listu Asahi Shimbun, u njegovoj ručnoj prtljazi pronađene su pilule s 0,3 grama ecstasyja. Novine Sankei Shimbun pišu da je 56-godišnji DJ odbacio optužbe za krijumčarenje droge. "To nije moje, netko mi je podvalio", rekao je Morales.

DJ, koji je vladao scenom u New Yorku 80-tih i 90-tih, a 1998. osvojio Grammy za remix godine, trebao je u subotu nastupiti u Fukuoka, a u nedjelju u Tokiju. Nekoliko je puta nastupio i u Hrvatskoj. Japan ima vrlo represivnu politiku prema drogama.

Posjedovanje ecstasyja za osobnu upotrebu, bez obzira na količinu, kažnjava se do sedam godina zatvora i novčanom kaznom od 22,800 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije