Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA OAZA

Danijela Dvornik pokazala kako je uredila kuću na Braču, pratitelji joj poručili: 'Svaka čast'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/10
12.09.2021.
u 19:30

- Kućica iz snova - pohvalili su njezin trud i rad pratitelji u komentarima.

Danijela Dvornik na svojim je društvenim mrežama podijelila video u kojem je pokazala kako je uredila kuću na Braču. „Kućica… skoro gotovo“, napisala je uz videu u kojemu pokazuje svaku prostoriju. 

U komentarima su joj pratitelji poručili da je predivno. „Kućica iz snova“, jedan je od komentara. „Baš si lijepo uredila“, još je jedan.  „Svaka čast“, poručili su joj. „Baš za uživanje“, zaključili su. 

Podsjetimo, Danijela je ovo ljeto uživala u svojoj ljetnoj oazi, pa je u jednoj objavi na Instagramu opisala i kako provodi ljetne dane. „Danas je nedjelja iako ponekad vrlo elegantno zaboravim koji je dan u tjednu, ali nekad kad zazvone nedjeljna zvona obližnje crkve i cvrčci konačno utihnu ili ih jednostavno ne čujemo od snažnih zvona, shvatimo da je nedjelja. Dan za uživanje druženje ili jednostavno, za samovanje u mom slučaju. Nije neki dan za kupanje pa guštam, onako opušteno, po kući. Ne moram vam posebno objašnjavati koliko je važno imati trenutke posvećene ekskluzivno sebi. Kad hodaš po kući u najstarijoj haljini, onoj jednoj jedinoj u kojoj se osjećaš "svoja", bez grudnjaka (ovo je važan detalj za nas žene) i svega onog što te stišće i pritišće, kad ogledalo ignoriraš svjesno i namjerno jer nisi reprezentativna za široke mase. Ma nisi ni za sebe! Ali baš te briga, jer doma si ...kraljica si svoga prostora i života, i tu si možeš priuštiti biti baš onakva kako ti dođe (mojoj Obami to ništa ne smeta)“, opisala je tada. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković 

Ključne riječi

Komentara 16

SA
sargu123
20:26 12.09.2021.

Koliko isprazan život moraš imati da ovako nešto "pratiš"? Dno dna.

Avatar Urbanihercegovac
Urbanihercegovac
20:45 12.09.2021.

kada ste ti i kćer zadnji put bile na groblju

KR
Krud
20:09 12.09.2021.

Jeste dosadne. I ti i kćer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije