Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALENA OBITELJ

Leona Paraminski o prvim danima s bebom i iskustvu u rodilištu u kojem je rodila i Meghan Markle

Foto: reuters
1/10
12.09.2021.
u 16:50

- Ne znam što bih rekla osim da smo jako sretni što je Liv napokon s nama i što smo napokon došli doma. Ja se dobro osjećam - ispričala je glumica.

Glumica Leona Paraminski (42) ispričala je kako se osjeća nakon poroda te kako provodi vrijeme. „Ne znam što bih rekla osim da smo jako sretni što je Liv napokon s nama i što smo napokon došli doma. Ja se dobro osjećam, Tin pazi na mene i na nju i sad je vrijeme za maženje, paženje, uživanje i slatke muke“, kazala je za Story.

Podsjetimo, glumica je rodila djevojčicu Liv u istoj bolnici u kojoj i Meghan Markle. -Ta bolnica je fenomenalna i jako su se lijepo brinuli za nas tijekom našeg boravka. Imali smo jako pozitivno iskustvo s cijelim timom, ali nismo samo Meghan i ja tamo rodile - izjavila je Paraminski.

Iako je termin poroda bio na njezin rođendan, djevojčica je odlučila pustiti roditelje da čekaju kako bi je upoznali te je na svijet došla dva tjedna kasnije. Dodajmo da se glumica podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji i kada je u javnosti pričala otvoreno o svom procesu, dobila je puno poruka i reakcija na svoju priču. Kaže kako su joj reakcije koje je izazvala ispunile srce. "Dosta mi se ljudi javlja na Instagramu zbog trudnoće, nismo sami...", kroz suze je rekla Leona. Nakon što je doznala da je trudna, ispričala je u javnosti sve o svojem procesu medicinski potpomognute oplodnje, a često je tijekom trudnoće dijelila i svoje dojmove i nestrpljenje sa svojim fanovima.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onoga što radim'

Ključne riječi

Komentara 2

BU
butterbur
17:08 12.09.2021.

Prvo iskustvo je trošenje love za člankove na svim portalima, sad je čitava galaksija informirana da se ona porodila.

HU
Humbleandhonest
17:19 12.09.2021.

Leona who?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije