Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagodan život

Čime se bavi Iva Todorić? Privatni biznis joj cvate, a zarađuje i od najma luksuznih nekretnina

Foto: pixsell
1/5
11.11.2019.
u 08:00

Prema podacima iz sudskog registra, prvu godinu rada tvrtka Srculence završila je u minusu od 10.983 kune. Već iduće godine financijske prilike bile su znatno bolje.

Otkako se obitelj Todorić našla u problemima, svi njezini članovi, pa tako i Iva Todorić nastoje, živjeti podalje od sedme sile, no poneki detalji iz života nekad najimućnije hrvatske obitelji ipak isplivaju u javnost zahvaljujući društvenim mrežama. Iako ju je u javnosti gotovo nemoguće vidjeti, Iva s vremena na vrijeme osvane na Instagramu. Ovih se dana tako pojavila na profilu poznate bosanske influencerice Hane Hadžiavdagić koju prati više od 482 tisuće ljudi.

Kći Ivice Todorića osvanula je u potpuno neočekivanom izdanju. Zajedno s kćeri Tarom Balent našla se u ulozi modela za novu kolekciju trenirki ''Opet najljepša'' koju potpisuje upravo Hana.

– Hvala ekipi na podršci, bili ste sjajni – poručila je Hana uz video na kojem Iva i Tara u trenirkama Haninog brenda jašu konje.

Mnoge je iznenadila ova suradnja, a kako je do nje došlo, Hana je objasnila za bosanske medije.

– S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćeri, bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za suradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska, nego poslovna suradnja – istaknula je Hadžiavdagić koja svoje trenirke proizvodi u Hrvatskoj, a prodaje ih na internetu po cijeni od 899 kn.

Suradnjom s jednom od najpraćenijih osoba u regiji pohvalila se i Iva.

– Tvoja je misija je pomagati drugima, to je najveća ljudska vrlina. Ponosna sam što te imam za prijateljicu – poručila je Todorićeva kći koja se baš kao i Hana posvetila privatnom biznisu.

Evo kako izgleda Čarobna koliba koju renta Iva Balent

Nakon odlaska s mjesta direktorice marketinga u Agrokoru Iva je 2017. godine osnovala tvrtku Srculence koja je registrirana za cijeli niz djelatnosti, od poslovnog savjetovanja i promidžbe preko trgovine, turizma, cateringa, kreditiranja, pružanja medijskih usluga, zastupanja inozemnih tvrtki i još brojnih drugih djelatnosti.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Prema podacima iz sudskog registra, prvu godinu rada tvrtka je ostvarila prihode od 124.388 kuna i rashode od 135.371 kune i tako godinu završila u minusu od 10.983 kune. Već iduće godine financijske prilike bile su znatno bolje. Todorićeva, koja je jedini osnivač tvrtke, uspjela se izvući iz minusa i poslovnu godinu završiti s dobiti od 111.389 kuna. Za uspješnu poslovnu godinu odlučila se nagraditi krstarenjem u organizaciji motivacijske govornice Ane Bučević, za koje je izdvojila čak 16 tisuća kuna. – Nosit ću spoznaju da je najvrednija investicija u životu investirati u sebe i tko god misli da to znači investirati u robu, u putovanje... ne... – poručila je tada Iva ne krijući koliko joj je Bučević pomogla u najtežim trenucima života poput  propasti  poslovnog carstva, ali i razvoda od supruga Hrvoja Balenta. Njihovi bračni problemi započeli su u vrijeme najveće krize Agrokora, a što je kumovalo razvodu, nikada nije potpuno razjašnjeno.

Nakon razvoda s djecom je ostala živjeti u Kulmerovim dvorima koje od prošle godine iznajmljuje za razne evente poput vjenčanja, privatnih zabava ili konferencija za novinare. Unajmiti se mogu samo određeni prostori za održavanje evenata poput dvorca, ali i dnevnog boravka u kojem je održano predstavljanje komedije Vinka Brešana "Koja je ovo država".

Uz najam Kulmerovih dvora, Iva kućni budžet puni i najmom obiteljske vikendice ''Čarobna koliba'' u Ravnoj Gori. Rustikalno uređen objekt sastoji se od četiri zasebne spavaće sobe, kupaonice i dnevnog boravaka, a gosti na raspolaganju imaju i saunu te vanjski bazen. Cijena noćenja u kolibi koja prima maksimalno osam osoba iznosi 7455 kuna, što Ivi omogućuje da i dalje nastavi živjeti lagodnim životom na koji je navikla.

Ključne riječi

Komentara 25

SZ
slaven.zadravec
09:13 11.11.2019.

Mogćnost da Todorići zadrže imovinu nakon što su napravili i ostavili tolike dugove je perverzna.

DU
Deleted user
08:59 11.11.2019.

Nije problem cime se danas bavi. Zagonetka je, kako je stekla nekretnine. Ako je stekla postenim radom, odricanjima i sposobnostima ne vidim razlog zasto bi se novinari upletali u njen zivot.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:29 11.11.2019.

Svu tu godišnju dobit smaže Iva za jedan dan 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije