Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.000 kuna

Todorićeva kći nakon krstarenja s Anom Bučević: 'Reći će netko da to puno košta...'

Foto: Youtube screenshot
1/3
11.08.2019.
u 17:39

Vortex krstarenje Ane Bučević je završilo, a polaznici su iznosili svoje dojmove. Među njima je bila i Iva Todorić.

Nakon ovogodišnjeg Vortex krstarenja, Iva Todorić je dobro raspoložena. Kao jedna od najpoznatijih polaznica organiziranog putovanja Ane Bučević iznijela je svoje dojmove.

- Odlazimo s jednog bajkovitog mjesta, ovog broda na kojem se nalazi 40 ljudi iste vibracije, istih želja, istih snova, želja za edukacijom - započela je ushićena Iva koja se ove godine odlučila razvesti od Hrvoja Balenta

Tvrdi tako da joj je lanjsko krstarenje pomoglo da poboljša svoj život.

-Što se meni u godinu dana izdešavalo, što sam poželjela sam i ostvarila, sve se desilo samo iz jednog razloga - sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati - kaže ona u videu Dojmova.

1/16

Osvrnula se i na cijenu od 2.300 eura, koliko košta tjedan krstarenja na kruzeru President.

- Reći će netko da to puno košta - to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto, a vjerujte, nakon toga, druge stvari postanu vam jeftine i možete si puno više priuštiti jer počnete prvo kreirati pa onda manifestirati stvari za koje ste nekad mislili da su nemoguće. Vjerujte, sve je moguće jer sve je u vama, jer kad počnete biti kormilar svoga života, ništa vam nije nemoguće. Ana, hvala ti što si bila još bolja nego prošle godine - zahvalila joj je prijateljica Iva dodajući da prošle godine nije mogla pričati koliko je plakala, ali da je sada dobila potpuni mir u sebi.

- Cijeli život bih išla na Vortex krstarenja - zaključila je Iva.

Ključne riječi

Komentara 37

DJ
DjD
18:17 11.08.2019.

Draga Iva. Kad u životu trošiš ono što si zaradio, pošteno, nitko ti ništa nije poklonio kad nema lažnog sjaja, namještenog smješka, pozerstva. Kad u svojim rukama jer si vrijedan i pametan držiš svoju sudbinu cijenjen si od drugih i i imaš samopouzdanje. Onda hodaš kroz život uzdignute glave. A kad sve to nemaš, pokušaš to kupiti za par tisuća € godišnje. Ali jbg, ne ide.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:37 11.08.2019.

Evo, Prasulence je odlučilo i nama udjelit koju mudru riječ, a sve to džabe. Vikend akcija!

DU
Deleted user
18:43 11.08.2019.

Plati ti radnici u Konzumu ovakvo putovanje pa da i onda progleda da je "bolje biti bogat nego siromašan". Treba obrazovati ljude. Siromaštvo je po novom izbor :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije