Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao pravi modeli

Jeste li ih zamijetili? Todorićeva kći i unuka osvanule u spotu naše poznate 'susjede'

Foto: Instagram
1/4
04.11.2019.
u 18:56

Poznata bosanska influencerica Hana Hadžiavdagić kao modela za novu kampanju vlastitog modnog brenda odabrala je Ivu Todorić i njezinu kći Taru.

U javnosti ju je gotovo nemoguće vidjeti, no zato s vremena na vrijeme Iva Todorić osvane na društvenim mrežama. Ovog puta kći Ivice Todorića pojavila se na profilu poznate bosanske influencerice Hane Hadžiavdagić koju prati više od 480 tisuća ljudi.

Hana je naime lansirala novu kolekciju trenirki brenda s vlastitim potpisom 'Opet najljepša', a u ulozi modela našle su se Iva Todorić i njezina kći Tara Balent.

- Hvala ekipi za podršku, bili ste sjajni - poručila je Hana uz video na kojem Iva i Tara u trenirkama Haninog brenda jašu konje. Mnoge je iznenadila ova suradnja, a kako je do nje došlo Hana je objasnila za bosanske medije.

- S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćerke bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za suradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska, nego poslovna suradnja - istaknula je Hadžiavdagić za Klix.ba koja je novu kolekciju predstavila upravo na svoj rođendan.

Zanimljivo je da su njezine trenirke proizvedene u Hrvatskoj, a njihov zaštitni znak je logo u obliku glave konja. Stoga ni ne čudi da su upravo ove plemenite životinje dobile glavnu ulogu u novoj kampanji. - Kažu mi da ličimo i sretna sam zbog toga što je konj inteligentna, plemenita, graciozna, izdržljiva i #OpetNajljepša životinja"- kazala je Hana. Inače, trenirke s Haninim potpisom mogu se nabaviti preko interneta, a njihova je cijena 899 kn.

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
19:55 04.11.2019.

Pacijenti..

MI
Mia0900
20:23 04.11.2019.

Tko je ta Hana Hadžiavdagić uopće?

SA
sargu123
20:30 04.11.2019.

Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije