Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvisila na rujanfestu

Iva Balent htjela ući u backstage, zaštitar joj radio 'probleme'

Foto: PIXSELL
1/6
20.09.2019.
u 08:58

Sinoć su na Rujanfestu, uz Bajagu i Plavi Orkestar nastupe imali Senidah i Coby, zbog kojih je Todorić htjela proći u backstage.

Kći Ivice Todorića, Iva Todorić sinoć je posjetila Rujanfest i napravila malu pomutnju u VIP dijelu, piše 24 sata.

Naime, 43-godišnjakinja je s prijateljicama htjela ući u prostor koji je namijenjen za pjevače, ali naišla je na redara koji nju i njezine prijateljice nije htio pustiti. Redar koji je bio odgovoran za taj sektor nije popuštao, objašnjavaju iz 24 sata, što je dovelo do burne rasprave. Todorić je nakon toga namrgođena hodala uokolo.

Sinoć su na Rujanfestu, uz Bajagu i Plavi Orkestar nastupe imali Senidah i Coby, zbog kojih je Todorić htjela proći u backstage. Cijeloj situaciji svjedočila je jedna gospođa koja je objasnila da se raspravljanje sa zaštitarom odvijalo nekoliko minuta.

- Htjela je uporno na ulaz gdje su bili i pjevači. Raspravljala se barem pet minuta - ispričala je gospođa koja se našla iza nje i prijateljica na Rujanfestu.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Unatoč malim neugodnostima, Iva Todorić nastavila se zabavljati s prijateljicama u VIP dijelu, a scena sa zaštitarom brzo je zaboravljena. Ove godine jedan od najpraćenijih razvoda bio je upravo onaj Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su prije samo nekoliko mjeseci za medije potvrdili da se razilaze. Hrvoje Balent je 12. travnja ove godine podnio zahtjev za rastavom.

Par se vjenčao 2001. godine na  spektakularnom vjenčanju u tadašnjem hotelu Intercontinental. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika pjevao je i Jasmin Stavros. U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu. Prve naznake da u braku postoje trzavice pokazale su se prije dvije godine, kada je Iva na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u Todorić. No, do službenog razvoda doći će tek ove godine.

Ključne riječi

Komentara 9

DN
davaj_nama
09:15 20.09.2019.

Bilo je ono "jel znaš ti tko sam ja"

GA
Gastarbeiter2
10:53 20.09.2019.

Ja bih je pustio, ipak je to gospođa Todorić... I znaš li ti ko sam ja, itd... A mi smo ipak Hrvatska... Šalu na stranu, redar nam je na vrlo jednostavan način pokazao kako bi to trebalo ići u cijelom društvu. Bravo!

OL
Oldmarinero
10:05 20.09.2019.

Zaštitar bi je pustio ali nije bilo mjesta u backstageu da stane ova grdosija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije