Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najneobičnija suradnja

Burnać snimio duet s reperom iz Kine: Kolege me zezaju da ću se obogatiti

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/4
16.08.2018.
u 08:00

Kineskom se reperu Rocku svidjela Mladenova pjesma “Džava Džaba”, koja je parodija na cajke, pa se javio i rekao da bi ju volio obraditi.

Nedavno najavljeni hrvatsko-kineski duet “Džaba Džaba“ uskoro će dobiti i svoje video izdanje. Naime, kako doznajemo od glazbenika Mladena Burnaća mladi kineski reper Rock već je počeo snimati svoj dio spota, a isti zadatak čeka i Mladena u Zagrebu.

Nakon što je spot gotov ovaj dvojac čeka i promocija radi koje Mladen već kreće s pripremama za put u Kinu.

- Imamo dogovorena gostovanja na nekim tamošnjim televizijama, a bit će promocija i u našim medijima kada Rock dođe ovdje. No još ne znam točan datum polaska, tek kada spot bude gotov – kaže nam Mladen koji unatoč duetu koji su snimili još nije upoznao kolegu.

– Sve je počelo tako što mi je direktor nove izdavačke kuće Only Records, u kojoj smo obojica, rekao kako se jednom kineskom izvođaču jako dopala pjesma “Džaba Džaba“, parodija na cajke koju sam snimio. Kako izdavačka kuća na svojoj stranici uvijek objavi novo izdanje Rock je čuo pjesmu i rekao da bi ju želio obraditi. Palo mi je na pamet da bi bilo bolje da napravimo kinesko-hrvatski duet. Sve je išlo preko Konfucijevog instituta gdje su doslovno preveli riječi, a on je od toga složio pjesmu – pojašnjava Mladen koji o Rocku zna samo da je profesor repanja i da ima dva, tri benda. A iako je Kina veliko tržište na ovu suradnju, ističe, nije pristao zbog financija.

– Kolege me zezaju da ću se obogatiti, ali nije kako mi mislimo. To je zatvoreno tržište, imaju svoju zaštitu prava, komunistička su zemlja tako da ne bih mogao kontrolirati koliko mi se pjesma vrti. Ne mogu niti imati predodžbu hoće li se zavrtjeti. Ovo je prvenstveno simpatična stepenica u karijeri jer imam najneobičniji duet koji sam mogao zamisliti, a i veseli me što ću nekoliko puta posjetiti Kinu.

VIDEO Poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

Ključne riječi

Komentara 1

CH
che99
09:30 16.08.2018.

Tasko cee ti i u Kini prici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije