Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci tvrde:

'Brendovi pogrešno ulažu novac u influencere, samo Kate Middleton prodaje odjeću'

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.05.2019.
u 15:44

Marketinški stručnjaci već neko vrijeme nazivaju taj fenomen "Efekt Kate", a njezin zvjezdani status je jedino što stvarno  pomaže prodati odjeću ili nakit.

Influenceri kojima se plaćaju gomile novaca kako bi promovirali brendove na društvenim mrežama ne podižu prodaju ni približno toliko kao Vojvotkinja od Cambridgea.

Marketinški stručnjaci već neko vrijeme nazivaju taj fenomen "Efekt Kate", a njezin zvjezdani status je jedino što stvarno  pomaže prodati odjeću ili nakit. 

- Ljudi influencerima plaćaju kako bi nosili nakit na modnim revijama ili dodjeli oskara, ali prema mojem iskustvu, to nije imalo nikakvog utjecaja na prodaju, osim ako se radi o nekom kao što je Kate Middleton - rekla je dizajnerica Annoushka Ducas.

Naime, časopis Time tvrdi da je Kate zapravo sama svoj brend, a isto tako je i internacionalna zvijezda.
No osim Kate, odjeću prodaju i njezina djeca, princ George, princeza Charlotte i princ Louis zbog kojih obožavatelji doslovno jure u dućane kupiti baš ono što nose klinci iz kraljevske obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije