Naslovnica Showbiz Zvijezde

Princ William tretirao je Kate poput sluškinje prije braka

Bliski prijatelji Kate Middleton, čije izjave u svojoj knjizi "William and Catherine", prenosi Andrew Morton, tvrde kako je William držao Kate na kratkoj uzici i loše se odnosio prema njoj.
26. svibnja 2019. u 15:03 4 komentara 16905 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/9

Princ William svoju suprugu Kate tretirao je kao sluškinju dok su bili u vezi i zbog toga su njeni prijatelji odahnuli kada je par prekinuo  2007. godine, tvrdi Andrew Morton, autor knjige "William and Catherine", piše The Mirror.

nakon 3 djece Ovo je prava istina o iznimno vitkoj liniji Vojvotkinje od Cambridgea

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea već su osam godina u sretnom braku i imaju troje djece, ali njihov odnos nije uvijek bio idiličan. Morton u svojoj knjizi tvrdi kako princ William nije uvijek bio dobar i brižan partner. 

TKO JE POPULARNIJI Instagram rat između Kate i Meghan za naklonost obožavatelja

- Mnogi prijatelji Kate Middleton su uzviknuli hvala nebesima što su prekinuli - piše u knjizi. Princa Williama opisuju u tom razdoblju kao tvrdoglavu osoba. Uvijek je htio da bude po njegovom, a svoju buduću suprugu je uzimao zdravi za gotovo i prema njoj se više ponašao kao prema sluškinji nego kao prema svojoj djevojci. 

Propust Britanska javnost poručuje Kate Middleton: Ovo je loš primjer

- Nije joj se sviđalo kad bi ju ignorirao dok su razgovarali s nekim i tada se često ponašao kao da ona nije prisutna. Očekivao je da Kate trči za njim i držao ju je na kratkoj uzici - tvrdi jedan prijatelj vojvotkinje od Cambridgea. Njeni prijatelji kažu da je ta veza bila puna uspona i padova i često na rubu na prekida. 

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Matrix5:

    Kajgod,kak i svaka druga veza imaju svijetle i mračne trenutke

  • Venn:

    A šta ona kaže? Ili on? Niko njih nije pitao. Odmah se feministi javili pametovati, a ne znamo koliko je ovo vjerodostojno.

  • bugatti:

    Aristokracija niti ne zna drugačije ?