Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove činjenice

Princ William tretirao je Kate poput sluškinje prije braka

Foto: PA/Pixsell
1/9
26.05.2019.
u 15:03

Bliski prijatelji Kate Middleton, čije izjave u svojoj knjizi "William and Catherine", prenosi Andrew Morton, tvrde kako je William držao Kate na kratkoj uzici i loše se odnosio prema njoj.

Princ William svoju suprugu Kate tretirao je kao sluškinju dok su bili u vezi i zbog toga su njeni prijatelji odahnuli kada je par prekinuo  2007. godine, tvrdi Andrew Morton, autor knjige "William and Catherine", piše The Mirror.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea već su osam godina u sretnom braku i imaju troje djece, ali njihov odnos nije uvijek bio idiličan. Morton u svojoj knjizi tvrdi kako princ William nije uvijek bio dobar i brižan partner. 

- Mnogi prijatelji Kate Middleton su uzviknuli hvala nebesima što su prekinuli - piše u knjizi. Princa Williama opisuju u tom razdoblju kao tvrdoglavu osoba. Uvijek je htio da bude po njegovom, a svoju buduću suprugu je uzimao zdravi za gotovo i prema njoj se više ponašao kao prema sluškinji nego kao prema svojoj djevojci. 

- Nije joj se sviđalo kad bi ju ignorirao dok su razgovarali s nekim i tada se često ponašao kao da ona nije prisutna. Očekivao je da Kate trči za njim i držao ju je na kratkoj uzici - tvrdi jedan prijatelj vojvotkinje od Cambridgea. Njeni prijatelji kažu da je ta veza bila puna uspona i padova i često na rubu na prekida. 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Matrix5
16:04 26.05.2019.

Kajgod,kak i svaka druga veza imaju svijetle i mračne trenutke

VE
Venn
09:04 27.05.2019.

A šta ona kaže? Ili on? Niko njih nije pitao. Odmah se feministi javili pametovati, a ne znamo koliko je ovo vjerodostojno.

ZS
Zvolen.Slovakia
22:26 26.05.2019.

Aristokracija niti ne zna drugačije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije