Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovorili se

Brad Pitt i Angelina Jolie donijeli važnu odluku! Razvod još uvijek nije finaliziran

Foto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
1/4
01.12.2018.
u 11:00

Angelina Jolie je početno željela dobiti puno skrbništvo nad djecom, dok je Brad Pitt tražio jednaku podjelu skrbništva.

Američki glumci Angelina Jolie i Brad Pitt su konačno prijateljski dogovorili uvjete skrbništva nad njihovo šestoro djece i tako izbjegli neugodan proces, izvijestili su u petak američki mediji.

Glumci su u rujnu 2016. objavili da se rastaju, nakon dvije godine braka i 11 godina provedenih zajedno. Roditelji su šestero djece, od kojih troje biološki. "Dogovor o skrbništvu djece ja zaključen prije dva tjedna, i potpisale su ga obje strane i sudac", rekla je odvjetnica Angeline Jolie, Samantha Bley DeJean u priopćenju koje je prenijelo više internetskih stranica specijaliziranih za živote slavnih.

Odvjetnica je rekla da je sporazum utemeljen na preporukama stručnjaka za to pitanje. Angelina Jolie je početno željela dobiti puno skrbništvo nad djecom, dok je Brad Pitt tražio jednaku podjelu skrbništva.

Dogovor je povjerljiv u interesu djece, naglašava se u priopćenju. Taj dogovor ih pošteđuje procesa koji je trebao početi 4. prosinca u Los Angelesu. Zbog pitanja podjele imovine razvod glumaca još nije završen. Oni su od suca tražili odgodu do lipnja do kada bi se trebali dogovoriti. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda. 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marli
12:00 01.12.2018.

Brad Pitt je za nju svemir. Ne kužim što vidi u njoj, tj. što je vidio ?

DU
Deleted user
13:21 01.12.2018.

Ah, bas me to pasionira, cak jos vise nego ultra-uski kostim Kolinde ili boja gaca Severine. Molim vas samo nastavite, kod mene lobotomija jos nije finaizirana kao kod mojih sunarodnjaka. Please....

IP
info_punkt
11:15 01.12.2018.

ovu Angelinu bih uništio kao HDZ hrvatski narod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije