Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se njih?

Borile su se za srca farmera u 'Ljubav je na selu', a uskoro ćemo ih ponovno gledati na TV-u u novim pothvatima

Foto: RTL
1/8
25.09.2021.
u 15:31

Naime, u emisije će goste kuharskim umijećem pokušati zadiviti Julijana i Radmila koje su sudjelovale u showu 'Ljubav je na selu'. Julijana je u realityju pokušavala osvojiti srce Zorana Stričevića, dok je Radmila uz Bahru bila kandidatkinja kod Marijana Cerovca.

U 'Večeru za 5' na selu sljedeći tjedan dolaze čak dva već mnogima dobro poznata lica. Naime, u emisije će goste kuharskim umijećem pokušati zadiviti Julijana i Radmila koje su sudjelovale u showu 'Ljubav je na selu'. Julijana je u realityju pokušavala osvojiti srce Zorana Stričevića, dok je Radmila uz Bahru bila kandidatkinja kod Marijana Cerovca. 

Julijana Slijepčević zvana Janja, 55-godišnjakinja je koja dolazi iz Petrinje. Zbog oštećenja kuće od potresa neće kuhati u svom domu, nego kod prijatelja u Glini. Janja je po zanimanju kuharica, za sebe kaže da je pozitivna, snalažljiva, britka osoba koja voli zbijati šale na svoj račun. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i ljubavi prema hrani, jako voli starine, a osim kuhanja, u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i pisanjem pjesama. 

Nakon nje kuhat će umirovljenica Radmila Galović koja  dolazi iz Siska, ima 73 godine i po zanimanju je ugostiteljica. Za sebe kaže da je pozitivna, draga, iskrena i šaljiva žena, a osim kuhanja, voli ples i pjevanje. Preferira bosansku kuhinju, ali spravlja raznovrsna jela te smatra da u kuhanju nema mane. Radmila trenutačno uživa u zasluženoj u zasluženoj mirovini, često putuje, sadi cvijeće te želi nova poznanstva i iskustva pred kamerama, što je jedan od razloga prijave u 'Večeru za 5 na selu'. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije