Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije dolaska potpredsjednice

Video ima preko milijun pregleda! Voditeljice morale napustiti studio usred emisije: Ovdje se nešto događa

Foto: Youtube screenshot
1/4
25.09.2021.
u 10:35

Naime, usred emisije morale su napustiti studio jer su testovi koje su napravile netom prije pokazali da su pozitivne  na koronavirus.

Američke voditeljice showa The View, Ana Navarro i Sunny Hostin zasigurno nisu očekivale da će im dan na poslu završiti kao tema svih portala. Naime, usred emisije morale su napustiti studio jer su testovi koje su napravile netom prije pokazali da su pozitivne  na koronavirus. 

"Vas dvije morat ćete izaći na trenutak", kazala im je osoba koja je bila iza kamera. 

Voditeljice su odmah poslušno ustale sa svojih stolaca, no vidjelo se da su potpuno zbunjene. 
U studio im je, inače trebala doći američka potpredsjednica Kamala Harris, a iako su voditeljice bile cijepljene s obje doze, morale su napustiti studio prije njezina dolaska. 

 

Tamo nisu bile same, već su s njima bile još dvije kolegice. 

Nakon što su Sunny i Ana izašle, događaj je komentirala voditeljica Joy Behar

"Čini se da se ovdje događa nešto čega nisam 100 posto svjesna. Može li mi, molim vas, netko objasniti što se događa?" pitala je prvo Behar, a nakon što su joj iz režije objasnili situaciju obratila se gledateljima. 

"Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vijest, Sunny i Ana očigledno su obje pozitivne na covid. Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju, vjerojatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro jer su obje potpuno cijepljene" kazala je Joy. 

Američka potpredsjednica nakon toga se uključila u emisiju iz drugog studija u ABC-u u New Yorku. Isječak u kojem se vidi kako voditeljice napuštaju svoja mjesta ubrzo je postao viralan i već ima preko milijun pregleda na Twitteru

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Ključne riječi

Komentara 3

RE
Regica
11:01 25.09.2021.

Kakve su ovo gluposti hahaha pa valjda su trebale cekat nalaz testova pa onda uc u prostoriju punu ljudi.. predstava

DL
dvanaest_legija
13:57 25.09.2021.

Cjepivo djeluje, samo naprijed po treću, četvrtu i petu dozu!

MI
Miljanovic
14:02 25.09.2021.

Potpredsjednica pametna ko je cjepljen taj je zarazan Cjepivo učinkovito 100😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije