Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalni komentari

Bijesni obožavatelji Supertalenta: 'Sramota živa, niti zna pjevati niti zna svirati'

Foto: Nova TV
1/4
17.12.2018.
u 08:25

Denisov otac Nebojša izjavio je kako će pola novca od pobjede donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom.

Denis Barta pobjednik je ovogodišnjeg Supertalenta.  Plesni klub Dance Queen i Siniša Matijević bili su iza njega, a Đulijano Jašarević i Vanesa Jakac plasirali su se među prvih pet.

Barta je za finalnu točku pripremio pjesmu Kemala Montena 'Vratio sam se živote' koja ima posebnu poruku, a Denisov otac Nebojša rekao je  kako pjesma govori o bolesnim ljudima koji žeke ozdraviti i da će ju Denis prije izvedbe posvetiti njima prije izvedbe. Isto tako planiraju pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom.
No, nakon što je ovaj 20-godišnjak proglašen pobjednikom, na službeni Facebook profil Supertalenta krenuli su pristizati razni negativni komentari.

Foto: Facebook screenshot

"Sramota živa, niti zna pjevat niti zna svirat to što on radi može radit u okruženju obitelji i prijatelja a ne bit supertalent. Zanima me samo svi vi koji podržavate pobjedu Denisa hočete ga pozvat da vam svira na feštama zabavama ili svatovima, sramota, bolesno je na tisuće druge djece pa roditelji ne traže sažaljenje i emocijonalnom ucjenom iznuđuju pobjedu" jedan je od brutalnijih komentara obožavatelja.

Foto: Facebook screenshot

"Opet igrana karta sažaljenja. To nije supertalent! Dečko koji je crtao Luku i Teslu je za mene pobjednik!" komentar je obožavatelja ovog showa koji nije bio zadovoljan izborom pobjednika.

Foto: Facebook screenshot


"Dajte ljudi budite realni, pobijedio je samo zato jer su se gledatelji i produkcija sažalili nad njim. Baš me zanima tko bi od vas pustio npr. njegov CD u autu i to slušao. Realno, dečko ne zna pjevat i nema sluha nikako. Lijepo što se pokazao pred Hrvatskom i regijom, sve pet, ali ovo je nezaslužena pobjeda. A njegov otac je preproziran. Mogao je bit barem malo suptilniji i manje patetičan. Preko bolesnog sina se grebe za lovu." komentirao je drugi obožavatelj showa.

Ključne riječi

Komentara 129

ZO
zola
08:35 17.12.2018.

Nisam bešćutan, ali iz nekog razloga postoji olimpijada i paraolimpijada kad su u pitanju natjecanja. U svemu drugom sam za potpunu inkluzivnost za sve i u svemu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:42 17.12.2018.

Mislim da se u ovim prigodama ne bi trebali voditi emaptijom. Ovakvim izborom je potpuno devalviran talent, vještina i trud ostalih kandidata pa ispada da je njihov jedini hendikep..... to što nemaju hendikep.

DA
dado56
08:48 17.12.2018.

Di je nestala rijec koja vodi show SUPER TALENT .... svaka cast momku i zelji za pjevanjem ali ovo nema smisla ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije