Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Marin i Siniša idu u finale, ali dogodio se i preokret koji je iznenadio i sam žiri

Foto: Nova TV
1/17
09.12.2018.
u 23:41

U posljednjoj polufinalnoj emisiji žiri je mogao odabrati koje dvije točke želi gledati u finalu i mogli su birati samo one natjecatelje koji su bili trećeplasirani u polufinalnim emisijama.

U večerašnjoj emisiji "Supertalenta" nastupilo je posljednjih deset kandidata od TOP 50 natjecatelja. Publika je odlučila da u finale ide Siniša Matijević, a žiri je morao odlučiti idu li u finale RiS Love4dance ili Marin Čačija. Davor je svoj glas dao Marinu, a Martina je suznih očiju svoj glas dala također Marinu, Janko je također svoj glas dao Marinu i on je ušao u finale. 

Ipak ovo nije bila posljednja šansa da natjecatelji odu u finale, dogodio se preokret i žiri ima pozivnicu to jest joker kartu kojom odabire dvije točke koje će imati priliku nastupiti u finalu. Žiri nije očekivao ovaj preokret i u kratkom roku mogao je birati samo one natjecatelje koji su bili trećeplasirani u polufinalnim emisijama. Žiri je mogao odabrati hoće li u finalu gledati mađioničara Andreja Škedela, Niku Žihera, Đulijana Jašarevića, skupinu Lana ili RiS Love4dance. Odlučili su da u finale idu Andrej i Đulijano.

Foto: Nova TV

Večer su plesnom točkom otvorili članovi plesne skupine RiS Love4dance iz Rijeke. Davora Bilmana oduševili su i rekao im je kako su napravili pravi spektakl i show. 

– Vaša trenerica radi sjajnu stvar i ovakve nastupe želimo gledati u polufinalu – poručila im je Martina Tomčić, a Maja Šuput dodalje  je kako sigurno imaju prolazak u finale. Sljedeća je nastupila gimnastičarka Paula Kopić čija je točka bila u božićnom duhu. Nakon Paule nastupile su cirkuske artistice Vertigo Variete koje su u svom nastupu prikazale vječnu temu borbe i zla. 

– Ovo je stvarno nešto novo i drukčije, a ovaj put samo je zaokruženije, super nastup – rekao im je Janko Popović Volarić, a Maja je posebno pohvalila djevojke i rekla kako im je nastup koreografski i scenski bio spektakularan. 

Pravi adrenalinski nastup priredili su Dunking Devils, a nakon njihovih akrobacija Maja Šuput im se poklonila. Kao i svi ostali članovi žirija imala je samo riječi hvale za njihov nastup. 

– Ovo nije bila istina, klanjam se na ovom nastupu. Ljudi moji! A sad ću reći nešto što nisam rekla nikome, ja sam gotovo sigurna da ste vi pobjednici Supertalenta – oduševljena je bila Maja. 

Uslijedio je smirujući nastup Siniše Matijevića koji je sve zadivio crtanjem zatvorenih očiju. Siniša je nacrtao Nikolu Teslu i svoj crtež poklonio Martini Tomčić. 

– Širiš mir i toplinu oko sebe. Kao da si još napredovao od prošlog puta. Neka stvarno svi u tvom razredu i kraju budu svjesni da si ti stvarno poseban – rekao mu je Janko. Renata Grunwald mlada je samouka glazbenica koja je večeras izvela pjesmu “Molitva” Marije Šerifović, ali žiri nije baš oduševila i jasno su to dali do znanja u svojim komentarima. Jan Samardžija, kao i na audiciji, opet je svojim glasom i mirnoćom dirnuo žiri.

Foto: Nova TV

– Ti si osoba koja u tišini može biti glasna, s tišinom možeš učiniti puno. Izvođenjem tih pjesama koje biraš ti si za jedan dio našeg auditorija lijek, hrana, meni si bio super – rekao mu je Bilman. Plesno umijeće Marina Čačije publika je nagradila velikim pljeskom baš kao i članovi žirija, a dok je hvalio njegov nastup, Davor Bilman je ustao.

– Moraš putovati svijetom i pokazati svoj supertalent – rekla mu je Maja. Nensi Mitrović izvela je pjesmu “Dani i godine” Nine Badrić i svojim vokalnim sposobnostima opet je od žirija dobila samo pohvale. Zadnji su nastupili Valentina i Ivan koji su zatvorili natjecateljski dio. 

Dok je trajalo glasanje, kao gost je nastupio natjecatelj Dupin koji nije prošao audicije, a u nastupu su mu se pridružili Janko, Davor, Rene i Igor. 

Komentara 3

KA
Kana
23:58 09.12.2018.

Shvatila tv Nova, da su gledatelji ogorčeni nepravdom, nepravednog žirija, pa im dala po prstima i naredila da vrate Andreja i Julijana, dva najzanimlmivija natjecatelja, eto bar nešto normalno, šta sliči na super talent, uz malog Sinišu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:47 10.12.2018.

Halooo večernji..... Elu Dvornik niste propustili danas spomenuti i već se skoro zabrinuh.... ali ništa ne pišete već skoro dva dana o Severini niti o dva topla brata koji žele usvojiti dijete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije