Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava

Martina Tomčić ovako je gledateljici dala lekciju o pristojnosti

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
05.12.2018.
u 15:46

Na Instagramu Martine Tomčić pale su grube riječi i to od strane jedne gledateljice kojoj je Martina očitala bukvicu

Martina Tomčić nedavno se pridružila Instagramu i na ovoj društvenoj mreži prima puno poruka gledatelja koji je trenutno gledaju kao
članicu žirija "Supertalenta" na Novoj TV.

Jednu poruku Martina je objavila na Instagram storyju i to je izazvalo pravu lavina komentara. Jedna gledateljica joj je napisala kako s velikim zadovoljstvom sluša njene komentare u showu i poručila je Martini da je divna osoba. 

 

 

- Slušam vaš komentar koji ste uputili dečku s autizmom i suze teku od sreće... Predivno! Kao osoba s 'dijagnozom' (ja to zovem Božjim blagoslovom)  od 10 % vida i raznih negiranja od dr., radim ono što volim, a to je fotografiranje, biciklizam i planinarenje!  Hvala ti što postojiš i  što svojim komentarima mene osobno uvijek oduševiš. Možda se jednom live i zagrlimo - između ostalog pisalo je u poruci.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ubrzo se oglasila i jedna gledateljica koja očito nije obožavateljica Martine Tomčić i pitala ju je hoće li objaviti i njenu poruku.
- Jadna si Martina i odvratna osoba koja ima problema sa svojim kompleksima. Hoćeš objaviti i to? - napisala je u poruci Martini koja je tu istu poruku objavila na Instagram storyju, a Martina joj je na to odgovorila: - Sram vas bilo.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Nakon što su Martinini obožavatelji vidjeli što joj je gledateljica napisala poslali su joj poruke podrške, a neke od njih Martina je podijelila na Instagram storyju i ovu priču zaključila ovako: - Nadam se da je lekcija o pristojnosti i empatiji prema osobama s invaliditetom usvojena.

Komentara 8

Avatar MENSA
MENSA
16:18 05.12.2018.

Martiana Tomčić je prava dama za koju imam samo riječi poštovanja i pohvale. Kao član žirija vrlo je korektna, savjesna, dobronamjerna i ..."temeljita" i od njenih komentara svi natjecatelji mogu imati samo koristi. A za njen odgovor na na iskazaniazani primitivizam o kojem se govori u tekstu mogu samo kazati da je bio upravo onakav kakav i treba biti. ....kratak i jasan i potpuno, potpuno "utemeljen" Bravo za Martinu! Bravo!

SO
sohnahoakasaa
19:46 05.12.2018.

Martina Tomčić nije dama. Izmotavanjem, neelokvenznošću, prenemaganjem, 'pametovanjem', dociranjem (šarmerka bez pokrića) 'iskrenošću' i šato je užasna osobina osvetoljubivošću....žena je neppristojna i vrlo pristrana što ne bi smjela i sve to zbog novca i producenata. Ne znamo dal' je takvaa ili je takva jer joj plaćaju....a nije ni važno. U svakom slučaju valjda drugu nemreju naći 'toga kalibara', kilaže i m2.

KO
kompjuter
10:30 06.12.2018.

martinu pod hitno na magnetsku da se vidi zbog čega je frustirana i odvratna osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije