Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Back to Black

Beyonce i Andre 3000 zajedno pjevaju pjesmu Amy Winehouse

beyonce (1)
pixsell
02.04.2013.
u 10:21

Obrada najvećeg hita pokojne pjevačice naći će se na soundtracku za film 'Veliki Gatsby'

Beyonce i Andre 3000 opet pjevaju zajedno. Duet u obradi \"Back to Black\" njihov je drugi zajednički projekt. Prije toga snage su udružili u pjesmi \"Party\". Kako piše E! Online, pjesma koja je proslavila pokojnu Amy Winehouse pojevit će se na soundtracku za film \"Veliki Gatsby\".

Redatelj Baz Luhrmann potpisuje ovu novu filmsku adaptaciju klasičnog romana F. Scotta Fitzgeralda. U američkim kinima film se počinje prikazivati 10. svibnja.

- Bit će to potpuno drugačija izvedba \"Back to Black\" - tvrdi izvor upoznat s događajima u studiju.

Soundtrack će biti obiteljski posao. Glazbu producira Beyoncein suprug Jay-Z, a za film je snimio i nešto originalnog materijala.

Glazba često igra veliku ulogu u Luhrmannovim filmovima. \"Moulin Rouge!\" iz 2001. izbacio je i jedan ogroman hit - pjesmu \"Lady Marmalade\" koju su za tu priliku obradile Christina Aguilera, Lil\' Kim, Mya, Missy Elliott i Pink.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije