Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
greška u programu

BBC na vijest o Beyonceinom velikom uspjehu stavio fotografiju glumice Viole Davis pa se ispričao

Foto: Screenshot
1/7
07.02.2023.
u 11:32

Viola Davis također je imala veliku noć na Grammyjima gdje je osvojila gramofon za najbolju audioknjigu, naraciju i pripovijedanje za svoju knjigu "Finding Me: A Memoir". Time je službeno ušla u "klub EGOT", odnosno "klub" dobitnika nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony.

BBC NEWS u svom je jučerašnjem programu napravio grešku prilikom izvještavanja o "Beyonceionoj velikoj noći". Naime, uz vijest o Beyonce postavili su fotografiju slavne glumice Viole Davis (57). Inače, Beyonce je na dodjeli Grammyja koja se održala u noći s nedjelje na ponedjeljak osvojila čak četiri gramofona, čime je oborila rekord postavši glazbenica s najviše osvojenih Grammyja. 

Beyonce accepts the award for Best Dance/Electronic Music Album for "Renaissance" during the 65th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S., February 5, 2023. REUTERS/Mario Anzuoni Photo: MARIO ANZUONI/REUTERS
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

 BBC se zbog pogreške na posljetku i ispričao gledateljima. 

Viola Davis također je imala veliku noć na Grammyjima gdje je osvojila gramofon za najbolju audioknjigu, naraciju i pripovijedanje za svoju knjigu "Finding Me: A Memoir". Time je službeno ušla u "klub EGOT", odnosno "klub" dobitnika nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony. Emmyja je dobila za sjajnu seriju "How to get away with murder", dok je Tonyja i Oscara dobila za dramu iz 2016. godine "Fences". 

"Napisala sam ovu knjigu u čast šestogodišnje Viole", rekla je na ceremoniji uoči dodjela u Los Angelesu.

"Odati počast njezinu životu, njezinoj radosti, njezinoj traumi, svemu. I, to je jednostavno bilo takvo putovanje - jednostavno sam EGOT!" Davis je pobijedila prilično upečatljivu konkurenciju: komičara Mela Brooksa, koji već ima EGOT, skladatelja i glumca Lin-Manuela Mirandu kojemu nedostaje Oscar, te glumca Jamieja Foxxa i glazbenika Questlovea, koji su i dobitnici Oscara i Grammyja.

Viola Davis presents an award during the 65th Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S., February 5, 2023. REUTERS/Mario Anzuoni TPX IMAGES OF THE DAY Photo: MARIO ANZUONI/REUTERS
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Podsjetimo, pop zvijezda Beyonce (41) oborila je u nedjelju rekord na dodjeli Grammyja za najviše osvojenih nagrada u karijeri, ali je ponovno izgubila u prestižnoj kategoriji za album godine od britanskog pjevača Harryja Stylesa. Beyonce je osvojila četiri Grammyja, uključujući za najbolji dance/elektronički album, čime je u svojoj karijeri ukupno osvojila 32. Dosad je taj rekord, s 31 osvojenim trofejom, držao pokojni dirigent klasične glazbe Georg Solti. Unatoč uspjehu tijekom godina, 41-godišnja Beyonce nikada nije osvojila nagradu za najbolji album. Harry Styles dobio je tu prestižnu nagradu u nedjelju za "Harry's House".

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:35 07.02.2023.

jedna crnkinja, druga crnkinja, BBCiovcima to svejedno, kolonije im ionak više nisu baš interesantne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije