Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PJEVAČICA

Albina objavila fotografiju bez šminke i pokazala kako uživa na plaži

Foto: Instagram
1/8
12.06.2021.
u 17:30

Na Instagram storyju objavila je fotku mokre kose s plaže na kojoj je pokazala svoju prirodnu ljepotu i lice bez šminke, a na slici se vidi i njena misteriozna tetovaža na španjolskom.

Nakon nastupa na ovogodišnjoj Euroviziji naša predstavnica Albina Grčić vratila se u rodni Split i posvetila ljetnim čarima. Na Instagram storyju objavila je fotku mokre kose s plaže na kojoj je pokazala svoju prirodnu ljepotu i lice bez šminke, a na slici se vidi i njena misteriozna tetovaža na španjolskom. Tetovaža koju ima na lijevoj podlaktici 'Soñaré despierto'.

- Na mom jeziku bi to značilo 'Ja ću budna sanjati'. To je moj moto u životu. Uvijek sam bila pozitivna osoba, nekada čak i pretjerivala pa si zadala nerealistične ciljeve ali jednostavno sam takva - rekla je Albina. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, naša pjevačica u vezi je dvije godine, ali svog dečka, inače nogometaša Solina Ivana Čalušića, poznaje od malih nogu. - Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa. Već tada mi je bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili – ispričala je Albina.

- Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se – istaknula je nedavno pjevačica.

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije