Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala situaciju

Naša glumica progovorila o strahovima i sudbini obiteljskog biznisa nakon financijskog kraha kojeg su pretrpjeli

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
12.06.2021.
u 14:02

Sementa je radila u lunaparku koji je u vlasništvu njezine obitelj, a zbog pandemije koronavirusa doživjeli su financijski krah.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard progovorila je o majčinstvu ali i o obiteljskom biznisu koji je bio na rubu propasti. Naime, Sementa je radila u lunaparku koji je u vlasništvu njezine obitelj, a zbog pandemije koronavirusa doživjeli su financijski krah. 

- Kad je došla pandemija tada se zatvorio obiteljski biznis, ali hvala Bogu, počinje se opet raditi. eventi idu, manifestacije kreću tako da, evo obitelj Rajhard ponovno počinje sa svojim radom - otkrila je Sementa za RTL. hr

Dodala je i da je, kada je postala nova majka, postala prestrašena. 

- Svi ti govore: 'Kad postaneš mama, to je taj neki novi strah'. Ne vjeruješ u to, ali kad postaneš mama zaista imaš anksioznost za sve, pogotovo ovo za koronu tako da straha uvijek ima. Pokušavamo se nekako boriti sa svime time, procijepoit se i da počnemo živjeti normalno - zaključila je glumica. 

Podsjetimo, krajem prošle godine Sementa je progovorila o financijskom krahu obiteljske firme zbog pandemije koronavirusa. Ona, naime, radi u obiteljskom lunaparku za koji kaže kako prošle godine nije odradio ni jedan event. Mjesto na kojemu je odrasla i uz koje je vežu neke od najljepših uspomena u životu i koje je prehranjivalo njezinu obitelji, izgledalo je posljednih mjeseci sablasno prazno. Jednako su poražavajuće i poslovne knjige jer obitelj bilježi pad prihoda od čak 90 posto.

Bila je očajna je jer je riječ o poslu od kojeg godinama živi cijela njezina obitelj, a radnike koji s njima rade također tretiraju kao da su članovi obitelji. Dakako, računi im stižu na naplatu, a oni ne znaju odakle namaknuti sredstva za njihovo plaćanje. Svaki im je dan još uvijek posebna borba, nisu dobili nikakve poticaje ili financijsku pomoć jer, rekla je, za njih ne postoji odgovarajuća mjera.Tuga zbog kraha obiteljskog posla pomutila je i sreću i uživanje u djevojčici Stelli koju je na svijet donijela u travnju. Nadali su se, barem, da će im Advent značiti neki posao, ali kada je i to otkazano, shvatili su da im pomoći više nema. Ipak, čini se da sada sve ide na bolje, jer su krenuli ponovno raditi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
14:37 12.06.2021.

Vrlo simpatična cigančica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije