Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

2 Cellos sviraju prije finala Lige prvaka!

2 Cellos
Foto: Promo
1/8
18.05.2018.
u 17:13

2CELLOS su ovoga puta odabrali i na violončelima besprijekorno odsvirali pjesmu “Seven Nation Army” koju u originalu izvode The White Stripes. Tu će pjesmu, uz himnu Lige prvaka, imati čast odsvirati u finalu UEFA Lige prvaka u Kijevu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser uz Maksima Mrvicu najpoznatiji su hrvatski glazbenici u svijetu, a da su itekako popularni govori podatak da će 2CELLOS 26. svibnja odsvirati himnu Lige prvaka prije finala nogometne Lige prvaka između Reala i Liverpoola  a uoči tog veličanstvenog događaja, snimili su i prigodni spot.

2CELLOS su ovoga puta odabrali i na violončelima besprijekorno odsvirali pjesmu “Seven Nation Army” koju u originalu izvode The White Stripes. Tu će pjesmu, uz himnu Lige prvaka, imati čast odsvirati u finalu UEFA Lige prvaka u Kijevu.

- Budući da je to pjesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige prvaka, prije nego igrači izađu na teren, odlučili smo snimiti i video. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpoola koji su finalisti Lige prvaka.“, rekao je Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u “Seven Nation Army”.

- Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba istrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pjesmu u finalu Lige prvaka. Bit će to definitivno trenutak za pamćenje!”

Spot su snimili u studiju gdje uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu! A s nadolazećeg albuma već smo čuli i vidjeli sjajnu obradu bezvremenskog hita “Eye of The Tiger” !

Nastupom u Kijevu, 2CELLOS će se još jednom predstaviti kao sjajni promotori Hrvatske u inozemstvu - riječ je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi!

- Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovako velikog i spektakularnog događaja", rekao je Hauser uoči nastupa.

Prije nego što 2CELLOS nastupe umanirti pravih svjetskih zvijezdi, na pozornici će nastupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa i pjevač Sean Paul.

A taktovi violončela, na teren će te večeri ispratiti i naše nogometne zvijezde: Luku Modrića i Matea Kovačića u dresu Real Madrida CF te Dejana Lovrena u dresu Liverpoola CF!

2 Cellos
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije