Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li normalan?

Pogledajte brutalan start ragbijaša na sutkinju zbog kojeg je dobio najveću kaznu u povijesti!

Ragbi
Foto: Screenshot
1/2
16.12.2016.
u 20:07

Njegov klub Vicenza ogradio se od ovog incidenta, najoštrije osudio Argentinca i najavio da će ga i sami kazniti.

Nevjerojatna scena dogodila se na ragbijaškoj utakmici u Italiji. Argentinski igrač Bruno Doglioli srušio je sutkinju brutalnim startom koji nije bio ničim izazvan. Maria Beatrice Benvenuti 'muški' je podnijela taj udarac i izdržala do kraja, ali onda je ipak prebačena u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana ozljeda vrata.

Talijanski ragbijaški savez u svojem je priopćenju istaknuo kako imaju nultu stopu tolerancije prema takvim incidentima te su ga odlučili kazniti najvećom kaznom u povijesti - trogodišnjom suspenzijom iz sporta.

Njegov klub Vicenza ogradio se od ovog incidenta, najoštrije osudio Argentinca i najavio da će ga i sami kazniti. Sam igrač još uvijek nije progovorio i barem pokušao objasniti što mu je bilo, iako je ovo teško objasniti jer ovakvu ludost ne može ni sam obraniti.

Komentara 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
20:45 16.12.2016.

najbolji ulet ikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije