Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimski prijelazni rok

Ovako Dinamo trguje u siječnju: skupo prodaje mlade i dovodi promašaje

Jeremy Taravel
Foto: Zoran Grizelj
20.12.2014.
u 08:34

"Jeremy Travel je 1. siječnja 2014. godine za 1,7 milijuna eura stigao iz Lokerena. Francuz je stigao kako bi se uigrao s Šimunićem za kvalifikacije Lige prvaka, ali ozlijedio se već u prvoj utakmici"

Pred nama je zimski prijelazni rok koji je dosada u pravilu za Dinamo bio prilično loš. Hrvatski prvak u tom je razdoblju uglavnom prodavao mlade nade, a kupovao igrače koji se na kraju nisu ni uspjeli dokazati. Goal.com napravio je pregled Dinamovih prodaja i kupovina u zimi pa evo nekih primjera.

"Jeremy Travel je 1. siječnja 2014. godine za 1,7 milijuna eura stigao iz Lokerena. Francuz je stigao kako bi se uigrao s Šimunićem za kvalifikacije Lige prvaka, ali ozlijedio se već u prvoj utakmici protiv Splita. Joe je završio svoj put u Dinamu, a da pošteno nije ni zaigrao s Taravelom."

A koji su ostali igrači na tom popisu pogledajte OVDJE!

>>Dinamo zainteresiran za lijevog beka Aston Ville

Komentara 30

MA
MagnusJohnson
09:38 20.12.2014.

Mislite za razliku od hajduka koji prodaje svoje mlade igrače za 100 tisuća eura, pa dovodi nekakve Abdulikove, Topčikove ili koga već ne?

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:55 20.12.2014.

Dosadni su već s tim pričama o Dinamovim promašajima, kod Dinama su najveći promašaju uvijek bili treneri, a ne igrači jer jedini stranci koji su stvarno nešto pokazali u HNL su bili oni koji su igrali za Dinamo. Zašto se ne priča o tome kako prolaze stranci u drugim klubovima HNL-a i koliko s oni imali promašaja? Zašto se ne govori o tome da kad Dinamo pokuša dovesti nekog igrača iz HNL-a domaći klubovi odmah postave nerazumno visoke cijene i zbog toga je Dinamo prisiljen tražiti igrače u inozemstvu?

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
09:28 20.12.2014.

nevjerojatno je kako je to dinamo sa svim tim " promašajima" već deset godina zaredom prvak države koji uredno igra ligu UEFA i Ligu prvaka ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije