Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrata HNS-a su mu otvorena

Šuker čestitao Kosu: Želim da Hajduk bude natjecateljski konkurentan Dinamu i Rijeci

Davor Šuker
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
18.05.2016.
u 14:02

Njegovo obrazovanje i karijera sugeriraju da će uspješno nastaviti financijsku konsolidaciju kluba - kaže Davor Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, nalazi se u Baselu na sjednici Izvršnog odbora Uefe, odakle je poželio novom predsjedniku Hajduka sve najbolje na novoj poziciji, piše na službenoj stranici HNS-a.

- Čestitam Ivanu Kosu na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo obrazovanje i karijera sugeriraju da će uspješno nastaviti financijsku konsolidaciju kluba. No, još više me veseli što je osoba koja ima nogometno iskustvo i dolazi iz nogometne obitelji pa vjerujem da će se fokusirati na travnjak i stvaranje Hajduka koji će biti natjecateljski konkurentan Dinamu i Rijeci, što klub takvog renomea i grad Split sigurno zaslužuju. Svom sugrađaninu želim puno sreće i uspjeha, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za razgovor i suradnju - poručio je Davor Šuker.

>>Šuker i Savičević podržali kandidaturu Slovenca Čeferina za Uefina predsjednika

>>Ivan Kos, novi predsjednik: Idol mi je bio Slaven Bilić

Komentara 8

ZO
zoom
14:39 18.05.2016.

kos ne može biti gori od nesposobnih luzera koji su prije njega vodili hajduk...kao dinamovac volio bih da odnosi između 2 kluba postanu normalni, da se vodstva klubova prijateljski nađu prije svake utakmice na ručku kao nekad te da svaki navijač može sigurno doći na utakmicu i otići sa nje

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
18:55 18.05.2016.

daj Bože da ovaj napokon bude normalan i da se bavi upravljanjem hajdukom umjesto desetgodišnjim kmečanjem o sucima, lokomotivi, itd.!!

Avatar petrolio
petrolio
18:56 18.05.2016.

oće li sad kmečanje napokon prestati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije